Connect with us

Alte campionate

Ponturi fotbal Houston Dynamo vs Columbus Crew – MLS

Ponturi fotbal Houston Dynamo vs Columbus Crew: duminica dimineata, 28 aprilie, de la 03:30, pe “BBVA Compass Stadium se joaca Houston Dynamo vs Columbus Crew.

Dynamo joaca bine acasa

Houston este un oras care da echipe importante in sportul nord-american. Dynamo este acum intr-o situatie buna, se afla pe locul 5 in Conferinta de Vest. Are 13 puncte stranse, cu noua mai putine decat liderul la zi, dar si cu trei meciuri mai putine. Totusi, in etapa trecuta a suferit un esec, 1-2 cu Los Angeles Galaxy.

Important este ca marcheaza des, a reusit sa ajunga la sase etape consecutive in care a dat cel putin un gol. Totodata, in jocurile de pe teren propriu s-a prezentat foarte bine. Are trei victorii si un rezultat de egalitate. A fost mereu prezenta pe faza de atac, in doua randuri a reusit sa revina pe tabela.

  • Echipa probabila: Willis – DeLaGarza, Struna, Figueros, Lundkvist – Garcia, Vera – Elis, Martinez, hairston – Manotas

Columbus nu trece prin cea mai buna perioada

Galben-negrii nu au jucat la cel mai bun nivel al sau si astfel, vine dupa trei infrangeri consecutive. A reusit ca datorita rezultatelor pozitive de pana acum sa ramana pe loc de playoff. Ea se afla pe pozitia a 5-a in Conferinta de Est, cu 13 puncte. Are -1 in dreptul golaverajului, dar asta si in urma a ceea ce s-a intamplat in etapa anterioara.

Pusa din nou in postura de a juca pe terenul propriu, Crew a pierdut in ultima etapa. A fost 0-1 in fata lui DC United, Wayne Rooney fiindu-i calau. Pe de alta parte, urmeaza ca acum sa joace in deplasare si asta nu ii este deloc pe plac. Are doua infrangeri din ecle trei astfel de intalniri.

  • Echipa probabila: Steffen – Jimenez, Mensah, Williams, Francis – Artur, Trapp – Santos, Higuain, Robinho – Zardes

Columbus Crew este o formatie care nu inscrie mult, dar nici nu primeste multe goluri, Nivelul jocului avut de ea lasa de dorit, astfel ca si meciul s-ar putea sa nu fie unul bun. Tinand cont si de forma de moent a echipei vizitatoare, ma astept ca jocul sa fie modest. Pana la final, cu mai multa atentie pe faza de aparare, Houston se poate impune. Stie cum sa joace contra lui Columbus, pentru ca pe “BBVA Compass” Crew nu s-a mai impus de opt ani.

Ponturi fotbal Houston Dynamo vs Columbus Crew: gazdele castiga, cota 1.87 la Unibet

More in Alte campionate