Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Ponturi fotbal Hull vs Bolton – Championship – 01.01.2019

Marti, 1 ianuarie, cand altii nici bine nu se trezesc, in runda 26 din Championship se joaca ponturi fotbal Hull vs Bolton, duel ce incepe de la ora 17:00.

Hull City este una dintre cele mai constante echipe din ultimele sase saptamani si cel mai bine s-a vazut dorinta ei de joc in runda anterioara, atunci a reusit sa produca surpriza, castigand cu 2-0 in fata celor de la Leeds United, liderul la zi din Championship. Pe langa faptul ca a fost a patra victorie consecutiva si a saptea etapa la rand cand evita esecul, a urcat aproape de mijlocul clasamentului, acum avand 33 de puncte, noua de recuperat daca vrea sa o ajunga pe ultima care se afla in momentul de fata pe un loc de playoff.  Interesant este ca si pe teren propriu este neinvinsa de trei meciuri, dar in decursul sezonului nu s-a prezentat deloc promitator, 15 puncte a luat din 36 maxim posibile.

Inca de cand a reusit sa promoveze, Bolton si-a pus problema asupra obiectivului, iar in acest moment este salvarea de la retrogradare, ceea ce se pare ca incepe sa devina tot mai greu de evitat. Important pentru ea este ca a reusit ca in etapa trecuta sa ofere continuitate, obtinand un egal nesperat, 0-0, contra celor de la Stoke City. A fost al doilea meci consecutiv pe care Wanderers il joaca si nu il pierde, asta dupa ce a reusit de Boxing Day sa treaca cu 2-1 de Rotherham, intr-un meci in care Ameobi si O’Neill au fost cei care au inscris, ducand echipa lor pe locul 21, cu 22 de puncte, cu acelasi punctaj pe care si Rotherha il are, dar golaverajul ii este usor favorabil, desi este si el unul negativ, -15.

Cu toate ca nu iese cu nimic in relief, Bolton este echipa cu cele mai putine goluri inscrise pana in momentul de fata si sigur lucrurile nu se vor schimba peste noapte, avand in vedere ca urmeaza sa joace si in deplasare. Totusi, cum ambele echipe au prins incredere in urma rezultatelor bune obtinute in rundele precedente, ma astept ca Hull City sa fie cea care sa castige, dar sa aiba nevoie de cel putin doua goluri pentru a face acest lucru, In tur a fost 1-o pentru “tigrii”.

Pronostic ponturi fotbal Hull vs Bolton: gazdele castiga, cota 1.65 la Betano

CITESTE SI

More in Fotbal