Connect with us

Alte campionate

Ponturi fotbal Hull vs Sheffield United – Championship

Ponturi fotbal Hull vs Sheffield United: luni este zi de etapa intermedara in Championship, iar de la ora 17:00, are loc Hull vs Sheffield United. Se joaca pe “KCOM Stadium”, un teren dificil pentru adversare.

Hull a intrat in vacanta

Din etapa trecuta, Hull a intrat in vacanta si acum joaca strict pentru palmares. Sunt trei etape care au mai ramas si in care ea nu mai poate sa-si schimbe soarta. Se afla pe locul 10, cu 60 de puncte, cu sapte lungimi mai putine decat ultimul loc din playoff. Situatia a inceput din nou sa fie delicata, “tigrii” pierzand ultimele doua runde.

Programul nu a tinut cu Hull, astfel ca a avut doua meciuri grele. Ea a fost invinsa de Boro (0-1) si West Brom (2-3). Interesant este ca in etapa trecuta a reusit sa revina pe tabela. Kane a inscris ambele goluri, insa a cedat pe final. A luat gol cu cinci minute inainte de final, imposibil pentru ea sa mai revina pe tabela.

  • Echipa probabila: Marshall – Lichaj, McKenzie, Wijs, Kane – Bowen, Batty, Irvine, Grosicki – Evandro- Campbell

Sheffield United tot mai aproape de Premier League

In lupta stransa pentru locul al doilea, Sheffield United a resit sa o depaseasca pe Leeds. A profitat de esecul adversarei si a urcat pe locul secund. Ambele au 82 de puncte, dar are un golaveraj mai bun. In runda anterioara a avut ceva de furca, dar pana la urma a iesit bine. Sub privirile propriilor suporteri a dispus cu 2-0 de Nottingham.

Duffi si Stevens sunt oamenii care in runda anterioara au adus victoria. A fost un meci in care a dat de putine ori posibilitatea rivalilo sa ii atace poarta. Astfel, a ajuns la patru runde consecutive fara esec. In doua dintre meciuri s-a bucurat de succes si in tot atatea dueluri a facut egal. Important este ca a dat mereu cel putin un gol.

Echipa probabila: Henderson – Cranie, O’Connell, Stearman – Freeman, Fleck, Norwood, Stevens – Duffy – Madine, McGoldrick

Asa cum arata obiectivul celor doua echipe ma astept ca United sa iasa cu capul sus. Este echipa mai buna, a reusit sa arate asta si in tur. Atunci s-a impus cu 1-0, dar a evoluat solid, punand mereu presiune. Motivata de promovare, ma astept sa vad acelasi joc sigur, in urma caruia “sabiile” sa iasa triumfatoare.

Ponturi fotbal Hull vs Sheffield United: oaspetii castiga o repriza, cota 1.55 la Betano

More in Alte campionate