Connect with us

Fotbal

Ponturi fotbal – Huracan – Godoy Cruz – Superliga – 13.11.2018

O partida din etapa cu numarul 12 din Superliga se va disputa la Buenos Aires, pe “Estadio Tomas Adolfo Duco”, iar acolo, de la ora 00:15, se vor infrunta Huracan – Godoy Cruz.

Huracan nu este o masinarie de fotbal, dar a reusit ca in cele zece runde pe care le-a avut pana in prezent sa obtina suficiente puncte pentru a se intalata in fata, pe locul 5, cu 20 de puncte. Are o forma buna, in etapa anterioara a stiut bine sa isi gestioneze sansele si chiar daca singurul gol al meciului cu Lanus a venit in urma unui autogol, a mentinut acel avantaj pe tot parcursul reprize a doua si implicit a meciului Partea buna este ca  are sase victorii in ultimele sapte etape, dar s-a intamplat ca atunci cand a jucat pe teren propriu sa fie meciuri cu goluri peste media campionatului Argentinei si aici am avut duelul cu Colon (3-2), succesul contra lui Banfield (3-0).

Godoy Cruz a facut o figura frumoasa in ultimul timp, iar drept rasplata se afla pe locul 7, cu 19 puncte, iar in eventualitatea unui succes poate urca chiar pe locul al doilea, deoarece diferenta este de trei lungimi. A continuat serioa de partide pozitive si in etapa anterioara a jucat foarte bine, transformand singura ocazie clara de gol, respectiv o lovitura de la 11m, pe care Santiago Garcia a reusit sa o fructifice fara emotii. A fost al treilea succes consecutiv pe care Godoy Cruz l-a obtinut si in tot acest interval defensiva s-a comportatnt foarte bine, demonstrand din nou ca are una dintre cele mai solide aparari. Ultima data cand Robeto Martinez a luat gol a fost pe 6 octombrie, in acel 0-1 cu Gimnasia La Plata, meci pe care Godoy Cruz l-a jucat tot in deplasare.

Sapte din ultimele opt meciuri ale celor de la Godoy Cruz au venit la pachet cu goluri dintr-o singura parte, deoarece mereu a existat o invingatoare. De cealalta parte, Huracan a impresionat si ea prin mobilizarea buna de care a avut parte si tinand cont ca va juca pe teren propriu, este un plus important. De altfel, de cate ori s-au intalnit si Huracan a fost gazda, Godoy nu s-a impus, insa, s-au inregisrat trei remize si o victorie.

CITESTE SI

More in Fotbal