Connect with us

Euro 2020

Ponturi fotbal Irlanda de Nord vs Belarus – Preliminarii Euro 2020

Ponturi fotbal Irlanda de Nord vs Belarus: duminica seara, 24 martie, de la ora 21:45, pe “Windsor Park” din Belfast, are loc duelul Irlanda de Nord vs Belarus. Meciul face parte din etapa a doua a Grupei C din cadrul preliminariilor pentru Euro 2020.

Irlanda de Nord a devenit o echipa incomoda inca de acum trei ani, de cand a mers la Euro 2016, de unde a parasit competitia din faza optimilor de finala. Echipa este in forma, a reusit sa aiba un debut reusit, cu 2-0 in fata Estoniei. A fost un rezultat oarecum de asteptat, cu atat mai mult cand joaca pe terenul propriu, acolo unde a castigat sase din ultimele zece dueluri.

De asemenea, Irlanda de Nord nu este o echipa ale caror meciuri avute acasa sa se incheie la egalitate. In ultimele 17 dueluri mereu am avut parte de o invingatoare, fie ca a fos vorba despre ea sau despre echipele contra carora a evoluat. Totodata, putine au fost meciurile in care am avut goluri de ambele parti. Cinci meciuri din acestea s-au terminat cu victoria uneia dintre ele si ambele au inscris.

Echipa probabila: Peacock-Farrell – Dallas, Cathcart, Evans, Lewis – Saville, McNair, Davis – McGinn, Lafferty, Jones

Ponturi fotbal Irlanda de Nord vs Belarus

Belarus a avut ghinionul de a juca in primaul meci contra Olandei, favorita acestei grupei si deznodamantul a fost in consecinta. Astfel, nationala antrenata de Igor Kriushenko a pierdut cu 0-4 si dupa prima etapa a preliminariilor pentru Euro 2020 se afla pe ultimul loc al Grupei C. A fost pentru a doua oara in ultimul an cand pierde, a mai cedat si in fata Finlandei, tot in deplasare, 0-2.

Nationala Belarusului are probleme evidente in a evoluat in deplaare, singurele echipe contra carora a castigat in meciurile oficiale au fost modeste, aici intrand San Marino si Luxemburg (0-2). Ultima oara cand castiga jucand in deplasare, intr-un meci oficial, cu o echipa peste mie, a fost in urma cu trei ani si jumatate, intr-un Slovacia – Belarus 0-1.

Echipa probabila: Gorbunov – Shiov, Martynovich, Sivakov, Polyakov – Savitski, Maevski, Dragun, Hleb, Stasevich – Saroka

s-au intalnit o singura data pana acum si s-a intamplat in partidele de pregatire, in 2016, atunci cand Irlanda de Nord s-a impus cu 3-0. Cred ca asa cum jocul o recomanda, formatia gazda este mai buna si astept sa obtina toate punctele puse in joc, dar tot dupa un scenariu asemenator duelului cu Estonia.

Ponturi fotbal Irlanda de Nord vs Belarus: gazdele castiga, cota 1.70 la Unibet

More in Euro 2020