Connect with us

Euro 2020

Ponturi fotbal Irlanda de Nord vs Estonia – Calificari Euro 2020

Ponturi fotbal Irlanda de Nord vs Estonia: joi incep calificarile pentru Euro 2020, tot atunci se joaca Irlanda de Nord vs Estonia, duel programat sa aiba loc de la ora 21:45. Meciul se joaca la Belfast, pe “Windwsor Park”.

Michael Oneill: Atmosfera este incredibila

Nationala Irlandei de Nord ramane cu un gust amar dupa ultimele sale intalniri. In precedentele patru dueluri a pierdut de trei ori, dar mult mai apasator este faptul ca a inscris o singura data. S-a intamplat in chiar ultimul duel din grupa Uefa Nations League, atunci a jucat acasa si a pierdut cu 1-2 in fata Austriei, terminand pe ultimul loc al grupei.

Pe de alta parte, jucand la Belfast sau in rol de echipa gazda a fost de bun augur, asta pentru ca in ultimii doi ani a reusit cinci victorii si patru infrangerii. A si marcat cu regularitate, singurul duel in care n-a facut-o a fost un meci din preliminariile Cupei Mondiale, cu Elvetia (0-1).

Lot Irlanda de Nord

  • Portari: McGovern, Peacock Farrell, Hazard
  • Fundasi: Lewis, McLaughlin, Cathcart, Evans, McAuley, Flanagan, McNair, Hughes, Ballard
  • Mijlocasi: Evans, Dallas, Davis, Ferguson, Saville, Jones, Whyte, Thompson
  • Atacanti: Kyle Lafferty, Lee Boyce, Will Grigg, Washington, Magennis, Smyth

Estonia a beneficiat de un parcurs mult mai accesibil in grupa din Uefa Nations League, dar nivelul ramane unul scazut. Balticii oricum nu pun fotbalul pe primul plan, la ei altele sunt sporturile, dar nu s-au dat inapoi de la a juca curajos.

In 2019 a evoluat deja de doua ori, in luna ianuarie a intalnit Finlanda si Islanda, reusind sa obtina o victorie si un rezultat de egalitate. Mai mult decat atat, balticii au reusit sa castige ultimele sale doua deplasari, dueluri in care adversarele ei s-au numit Grecia si Finlanda. Intr-adevar, trebuie mentionat si ca rivalele ei n-au jucat cu cele mai bune garnituri.

Ponturi fotbal Irlanda de Nord vs Estonia

Lot Estonia

  • Portari: Aksalu, Marko Meerits, Sergei Lepmets
  • Fundasi: Dmitry Kruglov, Taijo Teniste, Gert kams, karol Mets, Ken Kallaste, Nikita Baranov, Artur Pikk, Joonas Tamm, Madis Vihmann, Marten Kuusk
  • Mijlocasi: Konstantin Vasiltyev, Sergei Zenjov, Henrik Okamaa, Artjom Dmitrijev, Rauno apinen
  • Atacanti: Mattias You, Brent Lepistu, Frank Lilvak, Mark Oliver Roosnupp

Favorita in meciul de joi, Irlanda de Nord trebuie sa fie mult mai insistenta pe faza de atac pentru ca Estonia are tendinta de a se pune pe doua linii. In ultimii 15 ani s-au intalnit de patru ori, fiecare echipa castigand in doua randuri.

Vreau sa cred ca nu mai exista echipe mici si Estonia parca a reusit sa obtina rezultate mai bune in ultimul timp. In concluzie cred ca startul meciului o sa fie echilibrat, iar o eventuala deschidere de scor sa vina dupa minutul 30.

Ponturi fotbal Irlanda de Nord vs Estonia: fara gol intre minutele 1-30, cota 1.62 la Betano

More in Euro 2020