Connect with us

Euro 2020

Ponturi fotbal Israel vs Austria – Calificari Euro 2020

Ponturi fotbal Israel vs Austria: duminica, de la ora 19:00, pe “Sammy Ofer” se va disputa Israel vs Austria, un meci din runda cu numarul 2 a calificarilor pentru Euro 2020. Sunt nationale care fac parte din Grupa G.

Israel a inceput deja campania pentru Euro 2020, dar a facut-o cu stangul pentru ca a pierdut puncte pretioase in fata Sloveniei. A fost 1-1, dar abordarea jocului a fost problema, drept pentru care golul lui Zahavi a venit sa restabileasca egalitatea si sa aduca scorul final. Partea buna este ca urmeaza sa joace tot acasa, acolo unde a debutat in aceasta aventura.

Statutul de gazda ii convine de minune, avand in vedere ca acolo a evoluat mult mai bine, drept pentru care a ajuns la patru meciuri consecutive fara esec. Totodata a stat bine si la capitolul goluri, a inscris cel putin un gol in ultimele cinci jocuri avute in postura de gazda.

Ponturi fotbal Israel vs Austria

Austria este o nationala care stie bine pe ce se bazeaza cand selectionerul declara ca vrea sa se califice Euro. A fost si in urma cu doi ani, dar atunci a avut un statut aparte, avand in vedere experimentul facut de forurile competente. Cu toate astea, campania aceasta a fost inceputa prost, cu un meci pierdut chiar pe terenul propriu.

In runda inaugurala a preliminariilor a primit vizita Poloniei, intr-un duel care s-a transat in repriza secunda. Golul s-a primit cu 20 de minute inainte de final, prea tarziu pentru ca jocul echipei sa se schimbe radical.

Sunt formatii care n-au debutat cu o victorie, dar consecinta jocului slab a avut efecte si cred ca vor conta enorm aceste puncte pierdute. Una peste alta, sunt echipe care stiu sa-si joace sansa, deja nu cred ca vor evolua defensiv, drept pentru care ma astept ca cele doua atacuri sa produca faze de poarta si pana la fluierul de final sa asistam la cel putin doua modificari ale tabelei.

Ponturi fotbal Israel vs Austria: peste 1.5 goluri, cota 1.42 la Betano

More in Euro 2020