Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Alte campionate

Ponturi fotbal Japonia vs Bolivia – Amical International

Ponturi fotbal Japonia vs Bolivia este o partida amicala ce se va disputa in aceasta dupa-amiaza, cu incepere la ora 12:30, urmand sa se joace pe Noevir Stadium.

◘ Japonia este favorita acestei infruntari, asa cum o dau casele de pariuri, fiind ce-i drept o nationala mai puternica, dar si mai experimentata. Niponii au un palmares bogat, avand in vedere faptul ca au castigat Cupa Asiei de patru ori, luand de asemenea parte si la sase editii de Cupa Mondiala, la trei dintre acestea depasind faza grupelor. La editia din 2018, reprezentativa pregatita de Hajime Moriyasu a facut o figura frumoasa, iesind dintr-o grupa complicata cu Senegal, Polonia si Columbia, pierzand in optimi cu Belgia, in ciuda faptului ca a condus cu 2-0. La Cupa Asiei, disputata in urma cu doua luni, japonezii au ajuns pana in ultimul act, castigand lejer o grupa cu Turkmenistan, Oman si Uzbekistan, trecand apoi de Arabia Saudita, Vietnam si Iran, fiind invinsi in cele din urma de Qatar. De atunci, Japonia a mai jucat un amical, cu Columbia, in care a pierdut cu 0-1.

◘ Bolivia este una dintre cele mai slabe nationale din America de Sud, care, din punct de vedere al valorii, este sub adversara sa. In intreaga sa istorie, reprezentativa boliviana a jucat la trei turnee mondiale, in timp ce la Copa America a realizat cea mai buna performanta in 1963, prin castigarea trofeului, de atunci jucand o finala, in 1997. Anul trecut, nationala antrenata de Eduardo Villegas a jucat 12 partide, in acestea reusind doar o singura victorie, contra modestei selectionate a Myanmarului. De atunci, Bolivia a legat cinci partide fara succes, doua dintre acestea fiind infrangeri, ultima suferita in urma cu patru zile, in fata Coreei de Sud.

Japonia este o nationala mai buna, fara indoiala, iar cum in aceasta confruntare are de partea sa si avantajul propriului teren, ne asteptam sa se impuna fara emotii, de aceea mizam pe faptul ca va marca de cel putin doua ori.

• Ponturi fotbal Japonia vs Bolivia: gazdele peste 1,5 goluri -> cota 1.57

More in Alte campionate