Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alte campionate

Ponturi fotbal Juventus Managua vs Diriangen – Nicaragua

ponturi fotbal

Ponturi fotbal Juventus Managua vs Diriangen este un meci din cadrul campionatului din Nicaragua, ce conteaza pentru runda cu numarul 14, avand lovitura de incepere programata sambata noaptea, la ora 03:00.

Juventus Managua

Este usor favorita in aceasta confruntare, judecand dupa cotele oferite de unele agentii de pariuri. O decizie oarecum ciudata luata de bookmakeri, avand in vedere faptul ca vorbim totusi de una dintre echipele de pluton din Liga Primera.

Aceasta nu straluceste deloc in actuala stagiune, ba din contra. In momentul de fata ocupa doar un modest loc sapte, cu 13 puncte acumulate. Cele 13 runde de campionat i-au adus trei succese si patru remize, suferind sase esecuri. In toate aceste confruntari a marcat de 17 ori, primind 21 de goluri.

In precedentele patru runde de campionat, cei de la Juventus Managua au obtinut doar trei puncte. Acestia au reusit o victorie cu Ferretti pe teren propriu, pierzand insa cu Managua FC, Jalapa si Chinandega, de fiecare data in deplasare.

Diriangen

De partea cealalta, Diriangen este o echipa mai buna, fara dubii, insa care porneste ca outsidera. Este ce-i drept dezavantajata de faptul ca evolueaza in deplasare, pe un teren pe care gazdele au clacat doar o singura data in acest campionat.

In momentul de fata, oaspetii ocupa treapta a treia a clasamentului, fiind la doar doua puncte de primul loc. Pana acum au strans 27 de puncte, venite in urma a opt victorii si trei remize. Dispun de cea mai buna aparare din divizie, primind doar sapte goluri, maracand cu noua mai multe.

In ultimele 11 runde de campionat, Diriangen a clacat o singura data, pe terenul liderului Managua FC. In acest interval de meciuri a obtinut nu mai putin de opt succese, sase dintre ele fara gol primit.

Pronostic

Juventus Managua se descurca bine acasa, e drept, insa nu va beneficia de sprijinul fanilor. Asadar, Diriangen, echipa mai buna in acest sezon, poate profita de acest aspect, de aceea ne asteptam sa faca o figura frumoasa. In cele din urma, alegem un pariu pe formatia oaspete, de la care asteptam un rezultat pozitiv.

• Ponturi fotbal Juventus Managua vs Diriangen: X2 -> cota 1.50

CITESTE SI

More in Alte campionate