Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Alte campionate

Ponturi fotbal Kalmar vs Goteborg – Allsvenskan

Ponturi fotbal Kalmar vs Goteborg: joi, 25 aprilie, de la ora 20:00, pe “Guldfageln Arena” are loc Kalmar vs Goteborg, duel al rundei cu numarul 5 din Allsvenskan.

Moral bun pentru Kalmar

Neinvinsa in ultimele trei etape, Kalmar a reusit sa obtina doua remize si o victorie. A reusit ca datorita rezultatelor sa urce pe locul 10, cu 5 puncte. A inceput sa joace din ce in ce mai bine, lucru revazut prin prisma rezultatelor. In etapa trecuta a venit si primul succes stagional. Pusa in fata unei formatii accesibile, a reusit sa dispuna cu 2-1 de Sundsvall.

Lucrurile se schimba putin acum, pentru ca are din nou meci acasa. Presiunea este una mai mare, asta si pentru ca n-a avut rezultate bune acolo. In cele doua dueluri avute in fata propriilor suporteri, a reusit sa scoata un singur punct. A fost 2-2 contra celor de la Norrkoping, rezultat venit dupa infrangerea contra lui Sirius (0-2).

  • Brazilianul Romarinho a inceput bine in plan ofensiv, fiind singurul jucator din lotul lui Kalmar care a dat doua goluri.

Goteborg, probleme serioase in deplasare

In Suedia sunt 3-4 echipe de la care pretentiile sunt mari si Goteborg pare sa fie una dintre ele. Totusi, are probleme in deplasare, acolo unde a pierdut ambele intalniri avute. Partea buna din tot acest start de sezon a venit din meciurile de acasa. In runda trecuta a fost gazda, a reusit sa castige cu 3-1 in disputa contra lui Helsingborg, in ceea ce a fost a doua victorie stagionala.

Allsvenskan este un campionat strans, iar ea se afla pe locul 4, cu 6 puncte, avand +2 in dreptul golaverajului. Are cel mai bun atac din acest start de sezon, cu opt reusite. Sase dintre acestea au venit cand a evoluat pe terenul propriu.

  • Benjamin Nygren, 17 ani, este omul principal de gol al echipei, marcand trei goluri in cele patru dueluri.

Spectacolul a fost la cote inalte in mecurile in care ele au evoluat. Cum Goteborg a dat cel putin un gol in fiecare meci inc are a evoluat, astept sa o faca si acum. Sa nu uitam ca formatia gazda, Kalmar, are o aparare accesibila, cu cel putin un gol incasat in fiecare joc. Pe de alta parte, din punct de vedere al rezultatelor directe recente, Kalmar conduce cu 4-1, in ultimele trei sezoane.

Ponturi fotbal Kalmar vs Goteborg: ambele marcheaza, cota 1.85 la Betano

More in Alte campionate