Connect with us

Euro 2020

Ponturi fotbal Kazahstan vs Rusia – Calificari Euro 2020

Ponturi fotbal Kazahstan vs Rusia: urmeaza ca duminica, de la ora 16:00, la Astana sa se joace Kazahstan vs Rusia, o infruntare din cadrul etapei cu numarul 2 a calificarilor pentru Euro 2020. Sunt componentele Grupei I.

Kazahstan a inceput neasteptat de bine aceasta stagiune, profiand si de avantajul ca a evoluat acasa, tto la Astana, dar si contra unei nationala accesibile. Cu toate ca a plecat cu sansa a doua la agentiile de pariuri si ne asteptam sa joace defensiv, tehnicianul Michal Bilek a dat o noua fata nationalei Kazahstanului, iar scorul final al meciului contra Scotiei a fost 3-0.

Pe locul al doilea dupa meciurile din runda inaugurala, aceasta a avut norocul pentru ca dupa nici zece minute de joc avea deja 2-0. Pertsukj si Vorogovskiy au voi cei care au inscris atunci, pentru ca Baktiyor Zainutdinov (FK Rostov), sa inscrie golul care a si stabilit scorul final.

Echipa probabila: Nepogodov – Vorogovskiy; Maily, Postnikov, Yerlanov, Suyumbaev -Pertsukh, Kuat, Merkel – Zainutdinov, Murtazayev

Ponturi fotbal Kazahstan vs Rusia

Nationala Rusiei nu este tocmai intr-o forma buna, dupa runda inaugurala din campania pentru Euro 2020 a ajuns la trei infrangeri consecutive, toate in deplasare. In urma cu putine zile a avut duel contra favoritei grupei, Belgia, in fata careia a rezistat pana in ultimul minut al primei reprize. Cheryshev si-a facut atunci datoria, a inscris la doar doua minute dupa ce belgienii deschideau scorul.

Cu un singur sut periculos trimis pe spatiul portii si acela fiind golul, Rusia nu avea cum sa o incurce pe Belgia, drept pentru care a pierdut cu 1-3. In aceste conditii, nationala antrenata de Stanislav Cherchesov abordeaza jocul de duminica din postura de ocupanta a locului 4, cu 0 puncte si -2 in dreptul golaverajului.

Echipa probabila: Guilherme – Fernandes, Nababkin, Dzhikiya, Kudryashov, Zhirkov – Akhmetov, An. Miranchuk, Kuzyayev, Cheryshev – Dzyuba

Desi Kazahstan are un test foarte greu de trecut, nationala gazda are jucatori importanti legitimati in campionatul Rusiei, deci putem spune ca sunt familiarizati cu stilul de joc. Stim bine ca nu sunt adeptele meciurilor spectacol daca adversarul nu le permite si cred ca nu se vor avanta in atac. In consecinta, merg pe un duel echilibrat, in care sa avem cel mult doua goluri.

Ponturi fotbal Kazahstan vs Rusia: sub 2.5 goluri, cota 1.68 la Unibet

More in Euro 2020