Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Alte campionate

Ponturi fotbal Kiel vs Paderborn – Zweite Bundesliga

Ponturi fotbal Kiel vs Paderborn: sambata, 20 aprilie, de la ora 14:00, pe “Holstein-Stadion” are loc Kiel vs Paderborn, derby-ul rundei cu numarul 30 din Zweite Bundesliga.

Podiumul este principalul obiectiv

Holstein Kiel este o echipa obisnuita sa lupte pentru promovarea in primul esalon. Fiind o echipa intr-o continua crestere, are nevoie de victorie, ea aflandu-se acum pe locul 5, cu 46 de puncte. Are unul dintre cele mai bune atacuri, cu 54 de goluri. Totusi, de cateva runde nu reuseste sa lege doua victorii consecutive si asta pune o presiune in plus.

In runda anterioara, Holstein Kiel a fost tinuta in sah de Ingolstadt, echipa in fata careia a avut nevoie de noroc sa revina. Pana la final a fost 1-1, Karazor a inscris unicul gol al lui Kiel, si cel care a stabilit scorul final. Un avantaj este si jocul pe teren propriu, acolo are un bilant pozitiv, alcatuit din sapte victorii, cinci remize si doua infrangeri.

  • Echipa probabila: Reimann – Dehm, Schmidt, Wahl, Kammerbauer – Muhling, Karazor, Meffert – Lee – Serra, Okugawa

Foarte aproape de promovarea directa

Situatia echipei este una foarte buna, datorita rezultatelor obtinute pana in momentul de fata, se afla pe locul al patrulea, cu 48 de puncte. Sunt patru lungimi mai putine decat locul al doilea, ocupat de Hamburger SV. Astfel, isi permite sa spere inca la promovarea directa, fata fiind si forma de moment.

Paderborn a reusit in etapa trecuta sa castige cu 4-0 in fata lui Duisburg, in ceea ce a reprezentat a patra etapa consecutiva fara esec.  Trei dintre acestea au reprezentat victorii, de aici si al doilea cel mai bun atac din Zweite, cu 66 de reusite. Klement este al patrulea marcator al campionatului, cu 15 goluri si sase pase de gol.

  • Echipa probabila: Zingerle – Drager, Schonlau, Strohdiek, Collins – Vasiliadis – Tekpetey, Klemen, Antwi-Adjei – Michel, Gueye

Ambele echipe stiu sa joace spectaculos, lucru demonstrat in tur, cand a fost 3-3. De altfel, in ultimele lor trei dueluri directe disputate recent, am avut mereu “ambele marcheaza & peste 2.5 goluri”. Este un pronostic pe care il putem simplifica acum, alegand una dintre cele doua variante si cea mai plauzibila pare sa fie cea in care ambele marcheaza si as lua lucrul asta in vedere inca din prima repriza.

Ponturi fotbal Kiel vs Paderborn: gazdele marcheaza in prima repriza, cota 1.67 la Betano

CITESTE SI

More in Alte campionate