Connect with us

Alte campionate

Ponturi fotbal Koln vs Hamburger SV – Zweite Bundesliga

Ponturi fotbal Koln vs Hamburger SV: luni seara, de la ora 21:30, pe “RheinEnergieStadion” se va disputa Koln vs Hamburger SV, derby-ul acestui sezon de liga secunda. Meciul face parte din etapa cu numarul 29 din Zweite Bundesliga.

la un pas de promovare

Pe primul loc si cu siguranta una dintre cele care vor promova, FC Koln are 58 de puncte. Sunt sapte lungimi mai multe decat echipa de pe locul secund. De asemenea, forma de moment este una buna, “tapii” au reusit ca in ultimele sapte etape sa obtina sase victorii si o remiza.

In etapa anterioara spectacolul a fost la inaltime. FC Koln a reusit sa plece cu un punct de pe terenul lui Duisburg, meci care s-a terminat 4-4. Acelasi Simon Terodde a fost autor a unui gol, el ajungand la 28 de goluri inscrise. Totodata, Cordoba este si el in top 3 al marcatorilor Zweite Bundesliga. Columbianul a inscris si el de 16 ori, oferind o pasa de gol.

  • Echipa probabila: Horn – Mere, Hoger, Czichos – Clemens, Drexler, Geis, Hector, Kainz – Terodde, Crodoba

HSV continua sa piarda teren

Aflata pe locul al doilea, cu 51 de puncte, Hamburger SV a pierdut puncte importante. In precedentele trei runde a adunat un egal si doua infrangeri. Cu putin timp in urma a jucat acasa, dar cu toate ca Jatta a inscris si echipa lui a condus la pauza, Magdeburg s-a impus cu 2-1. A fost a saptea infrangere stagionala a celor de la HSV.

De asemenea, nu s-a pus problema ca echipa din Hamburg sa fie una spectaculoasa. Din contra, pragmatismul a fost la ordinea zilei, asta poate explica si faptul ca abia daca a inscris 39 de goluri. 22 dintre ele au venit cu ea in rol de echipa vizitatoare, tot acolo a reusit sa stranga 27 de puncte, un numar mai mult decat decent.

  • Echipa probabila: Pollersbeck – Bates, Papagopoulos, Drongelen – Sakai, Janjicic, Mangala, Santos – Ozcan – Jatta, Lasogga

Cu toate ca sunt echipele aflate pe primele doua locuri, ma astept ca lucrul acesta sa nu se vada. Spun asta pentru ca vreau sa cred ca vor juca inchis, la fel cum s-a intamplat in tur. Atunci a fost 1-0 pentru Hamburger SV. Pe de alta parte, este deja o diferenta considerabila intre ele, astfel ca un egal ar fi convenabil de ambele parti.

Ponturi fotbal Koln vs Hamburger SV: sub 3,5 goluri, cota 1.45 la Unibet

CITESTE SI

More in Alte campionate