Connect with us

Euro 2020

Ponturi fotbal Kosovo vs Bulgaria – Preliminarii Euro 2020

Ponturi fotbal Kosovo vs Bulgaria: luni vine la pachet cu Kosovo vs Bulgaria, meci programat sa inceapa de la ora 21:45 si face parte din runda cu numarul 2 a preliminariilor pentru Euro 2020.

Kosovo nu a luat inca pulsul meciurilor cu miza, pentru ca este o grupa formata din cinci echipe si a fost randul ei sa stea pe bata. Oficial nu a avut meci, dar s-a antrenat alaturi de Danemarca, cele doua facand un meci amical care s-a incheiqt egal, 2-2. A fost a unsprezecea partida consecutiva disputata de kosovari si in care nu au pierdut. E drept, au evoluat contra unor formatii modeste, precum Malta, Azerbaijan, Madagascar.

Pe de alta parte, acasa a pierdut ultima oara in urma cu un an si jumatate, intr-un duel avut contra Islandei.

Ponturi fotbal Kosovo – Bulgaria

De partea cealalta, Bulgaria este o nationala care s-a chinuit sa obtina un punct in runda anterioara. Debutul a fost unul usor amar, pentru ca a evoluat pe terenul propriu si a pierdut doua puncte importante.

A jucat contra nationalei din Muntenegru, acel meci terminandu-se la egalitate, 1-1. Reusita bulgarilor a venit din piciorul lui Todor Nedelev, mijlocasul lui Botev Plovdiv a marcat dintr-un penalty. Desigur, urmeaza un meci in deplasare pentru Bulgaria si jocul de acolo nu a fost unul deloc convingator, avand o singura victorie in ultimele zece asemenea dueluri, luand cel putin un gol in fiecare duel.

Nu au mai avut ocazia sa se intalneasca pana acum, dar Bulgaria nu este o sperietoare si lucrul asta ma astept sa se vada. Totodata, Kosovo a jucat constant acasa, a stiut sa puna problema cand a fost cazul si astept din partea echipei gazda sa tina cu dintii de un punct si sa-l obtina.

Ponturi fotbal Kosovo vs Bulgaria:  1X, cota 1.40 la Betano

More in Euro 2020