Connect with us

Alte campionate

Ponturi fotbal Leeds vs Sheffield Wednesday – Championship

Ponturi fotbal Leeds vs Sheffield Wednesday: sambata, de la ora 19:30, ultimul meci al zilei se joaca intre Leeds vs Sheffield Wednesday. Partida se va desfasura pe “Elland Road” si face parte din etapa cu numarul 42.

Patrick Bamford, omul de trei puncte

Leeds United este una dintre cele trei echipe care se lupta sa promoveze direct in Premier League. Normal este un duel de care depinde doar de ea, pentru ca in prezent ocupa locul al doilea, cu 79 de puncte. A reusit ca in etapa trecuta sa treaca in fata lui Sheffield United, cele doua facand rocada. A fost posibil pentru ca a reusit sa o invinga cu 2-0 pe Preston, un meci decis de dubla lui Bamford.

Vorbim despre o echipa care a avut drept obiectiv sa faca un sezon bun, dar e acum pusa in postura de a promova direct. Leeds United are avantajul si de a juca acasa, acolo unde are 13 victorii, 3 remize si 4 infrangeri.

  • Echipa probabila: Casilla – Ayling, Jansson, Cooper, Alioski – Phillips – Harrison – Roberts, Klich, Hernandez – Bamford

Wednesday lupta pana in ultima etapa

Putine echipe se mai pot considera incomode pentru cele care lupta la promovare. Este cazul si al lui Sheffield Wednesday, care are putine sanse de a prinde playoff-ul. Totusi, poate arbitra aceasta lupta ea fiind una dintre cele mai constante formatii din ultimele saptamani. In etapa trecuta a reusit sa puna trei puncte, datorita succesului cu 3-0 din disputa cu Nottingham. A jucat acasa, lucru care a contat enorm, Matias (2) si George Boyd au fost marcatorii “bufnitelor”.

Sheffield Wednesday ocupa acum locul 9, cu 59 de puncte, sase mai putine decat ultimul loc ce merge in playoff, Bristol City. Totodata, rivala ei are si un meci mai putin, deci depinde mult de rezultatul inregistrat atunci.

  • Almen Abdi, Kieran Lee, sunt accidentati.
  • Echipa probabila:  Westwood – Palmer, Hector, Lees, Fox – Matias, Bannan, Reach, Forestieri – Joao Fletcher

Conform rezultatelor si al fotbalului practic, Leeds United trebuie sa fie echipa mai buna. Este un meci pe care eu l-as pune pe biletul zilei, zic asta pentru ca Wednesday, in ciuda jocurilor bune, ramane o echipa de pluton. A avut probleme contra echipelor de la varf, dovada ca in urma cu o saptamana a pierdut cu 1-3 in fata lui Aston Villa.

Ponturi fotbal Leeds vs Sheffield Wednesday: gazdele castiga, cota 1.55 la Unibet

CITESTE SI

More in Alte campionate