Connect with us

Alte campionate

Ponturi fotbal Leeds vs Wigan – Championship

Ponturi fotbal Leeds vs Wigan: vineri, de la ora 17:00, pe “Elland Road”, se joaca Leeds vs Wigan, unul dintre meciurile din etapa cu numarul 43.

Leeds, la un pas de revenirea in prima liga

A trecut foarte mult timp de cand Leeds United evolua in Premier League. In toti acesti ani s-au cautat formule de joc, dar pana la venirea lui Marcelo Bielsa nu s-a gasit nimic care sa o aduca tocmai pana aici. Se afla pe locul al doilea, cu 82 de puncte, trei mai multe decat echipa care se afla pe locul al treilea. Moralul este unul bun, in ultimele patru etape s-a impus in trei dintre ele.

Asa a fost cazul si la sfarsitul saptamanii trecute, atunci a dispus cu 1-0 de Sheffield Wednesday. Nu a fost un meci usor, drept pentru care si unicul gol al meciului a venit in repriza a doua. Jack Harrison a inscris cel de-al patrulea sau gol stagional, la primul sau sezon in tricoul lui Leeds United.

Situatia lui Wigan este neclara

Sirul de rezultate mai putin reusite din ultimul timp o aduce pe aceasta pe locul 21, cu 42 de puncte. Ea se afla la doua lungimi avans de Rotherham, prima echipa care se afla pe loc ce duce in League One. In etapa anterioara abia daca a scos un egal, a fost 1-1 cu liderul campinatului, Norwich. A fost a patra etapa consecutiva in care aceasta nu castiga, trei dintre ele fiind rezultate de egalitate.

Deplasarile au fost cele mai slabe pentru Wigan. Este echipa cu cele mai putine puncte stranse in acest top. Din 21 de meciuri, a reusit sa isi treaca in cont o singura victorie, patru remize si 16 infrangeri. Automat, apararea a lasat mult de dorit, a incasat, in medie, doua goluri in fiecare deplasare avuta.

Duelul este unul foarte greu pentru ambele echipe. Vorbim despre o contracandidata la evitarea retrogradarii si o echipa care se vrea promovata. In acest context, avand in vedere si locul de disputare al partidei, ma astept sa vedem un nou succes marca Leeds United. Nu o sa fie un joc usor, s-a vazut asta si in tur, atunci aceeasi echipa, Leeds, s-a impus cu 2-1.

Ponturi fotbal Leeds vs Wigan: gazdele castiga, cota 1.40 la Unibet

CITESTE SI

More in Alte campionate