Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Ponturi fotbal Lincoln vs Newport – League Two – 22.12.2018

Sambata, 22 decembrie, de la ora 17:00, pe “Sincil Bank” are loc infruntarea ponturi fotbal Lincoln vs Newport, din ultima etapa a turului League Two.

Lincoln City a reusit in etapa trecuta sa faca un meci foarte bun jucand pe terenul propriu, asta dupa ce s-a impus cu 3-1 in fata celor de la Morecambe, rezultat care a adus-o pe primul loc, cu 44 de puncte, unul mai mult decat Milton Keynes, singura ei contracandidata reala. Pe de alta parte, este si genul de formatie care nu te iarta de doua ori, din acest motiv atacul este principala sa arma, fiind a doua intr-un top al celor mai active ofensive. Prestatia echipei de pe teren strain a fost la inaltime, Lincoln reusind ca pe “Sincil Bank” sa obtina 24 de puncte din 33 maxim posibile, dupa ce in decurs de 11 partide a pierdut o singura data si atunci cand a avut mare ghinion.

De partea cealalta, Newport nu este nici ea o echipa slaba, dar nevoia de a juca agresiv, o face sa fie prima echipa cu golaveraj negativ din prima jumatate a clasamentului, ea avand un deficit de doua goluri, desi se afla pe locul 6, cu 35 de puncte. La trei lungimi in spatele ultimului loc ce asigura promovarea directa, putea sa anuleze acesta diferenta, deoarece in runda anterioara s-a vazut din nou pusa in fata esecului. Din nou a jucat in postura de outsider, drept pentru care a pierdut cu 1-2 in fata celor de la Swindon. A fost a doua infrangere din ultimele trei etape, dar a devenit oarecum normal sa se intample asta in deplasare, ultima data cand a reusit sa castige jucand asa, a fost spre a doua jumatate a lunii septembrie.

Lincoln City este o echipa care pe teren propriu ar putea pune probleme si unei echipe din diviziile superioare, prestatia acesteia este clar una buna, iar faptul ca si-a recapatat prima pozitie cred ca ii motiveaza si mai mult pe jucatorii acesteia, suficient cat sa obtina victoria. De altfel, in luna ianuarie a acestui an, aproape in aceleasi conditii, Lincoln pe teren propriu a reusit sa castige cu 3-1 in fata celor de la Newport, intr-un duel in care oaspetii cu greu s-au putut apropia de poarta adversa.

Pronostic ponturi fotbal Lincoln vs Newport: gazdele castiga, cota 1.70 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal