Connect with us

Alte campionate

Ponturi fotbal Lincoln vs Tranmere – League Two

Ponturi fotbal Lincoln vs Tranmere: luni seara, de la ora 17:00, pe “Sincil Bank” se va desfasura Lincoln vs Tranmere, un joc din etapa a 44-a.

Se fac planuri pentru League One

Lincoln City a intrat in vacanta cu patru etape inainte de finalul campionatului. A reusit in etapa trecuta sa se fata de ras, suferind un nou esec. A fost al cincilea stagional, dar e bine pentru ca a venit in momentul cand era promovata. Matematic este in League One, pentru ca se afla pe locul 1, cu 84 de puncte. Are zece lungimi peste ocupanta locului 4, cu trei runde inainte de final.

Mai mult, pe terenul propriu a evoluat foarte bine. S-au jucat 21 de meciuri pe “Sincil Bank”, acolo unde a inregistrat 11 victorii, noua remize si un singur esec. Mai mult decat atat, este o echipa care inscrie des acasa. A facut asta in ultimele 20 de intalniri.

  • Echipa probabila: Gilks – Eardley, Bolger, Bostwick, Toffolo – Anderson, O’Hara, Pett, Rowe – McCartan – Akinde

Esecul o scoate din cursa pentru podium

League Two propune patru echipe care promoveaza. Ea se afla pe locul 5, cu 71 de puncte, cu patru lungimi mai putine decat MK Dons. A ratat ocazia de a se apropia de podium, pentru ca a suferit un nou esec. A avut un duel cu Forest Green si desi a jucat acasa, a fost invinsa cu 1-0. Pe de alta parte, a inceput sa aiba probleme in a inscrie. In ultimele patru runde a dat un singur gol.

Pe de alta parte, Tranmere are ceva probleme in deplasare. Din 21 de meciuri sustinute acolo, are sase victorii, sapte remize si opt infrangeri. Totodata, precedentele patru dueluri avute acolo au adus cel mult doua goluri.

  • Echipa probabila: Davise – Caprice, Nelson, Monthe, Bakayogo – Morris, Harris, Banks, Pringle – Jennings – Norwood

Este un duel in care Lincoln urmeaza sa sarbatoreasca promovare si pe terenul propriu. Ma astept ca duelul sa fie mai mult controlat de Tranmere. Victoria este mult mai important pentru ea. Pe de alta parte, fiind deja promovata matematic, Lincoln nu abordeaza jocul cu cea mai buna garnitura.

Ponturi fotbal Lincoln vs Tranmere: X2, cota 1.84 la Unibet

CITESTE SI

More in Alte campionate