Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Fotbal

Ponturi fotbal Luceafarul Oradea vs FC Arges Pitesti – Liga 2

Ponturi fotbal Luceafarul Oradea vs FC Arges Pitesti: sambata, de la ora 11:00, are loc meciul Luceafarul Oradea vs FC Arges Pitesti, infruntare a rundei cu numarul 28 din Liga 2.

Moralul a scazut dupa infrangerea din etapa anterioara

Luceafarul Oradea este o echipa de mijlocul clasamentului si asta se vede. Cu greu poate sa lege mai multe rezultate pozitive la rand. S-a aratat in 2019 ca alterneaza cu forma de moment. Dupa victorii cu 4-0 si 3-0, in etapa trecuta a cedat cu 0-5, in fata Academicii Clinceni. Totodata, este oarecum de explicat, dat fiind faptul ca a intalnit liderul Ligii a 2-a.

Bihorenii inca nu se pot declara multumiti de prestatiile avute pana acum. Se afla pe locul 13, cu 31 de puncte, cu doua lungimi mai multe decat prima echipa aflata pe loc retrogradabil. Partea buna este ca joaca acasa, acolo unde a strans 25 dintre puncte din 39 maxim posibile.

Ponturi fotbal Luceafarul Oradea vs FC Arges Pitesti

Pitestenii au inceput cu dreptul in mandatul noului tehnician

FC Arges Dacia Piptesti este departe de potentialul real si acest lucru a dus la demiterea lui Emil Sandoi. A fost o miscare potrivita a conducerii clubului, drept pentru care in etapa anterioara s-a inceput cu dreptul. A fost 2-1 in confruntarea cu Aerostar Bacau, Nila marcand golul victoriei, cu doua minute inainte de final.

Este pe un trend ascendent, acel succes de la finalul saptamanii trecute a fost primul din 2019. Totodata, a fost si primul meci din acest an in care s-au dat cel putin trei goluri. Ea este una dintre echipele mai putin spectaculoase, 2-2 fiind mecia de goluri inscrise in meciurile ei. Abia patru din cele 13 deplasari au adus cel putin trei goluri.

In duelurile Luceafarul Oradea vs FC Arges Pitesti gazdele s-au impus in sase din cele sapte infruntari. Cred ca nu este cazul si de data asta, tinand cont de ce s-a intamplat si in tur, cand FC Arges a castigat cu 3-0. Inclin sa merg din nou pe un duel in care ambele vor da ce au ele mai mult si s-ar putea sa avem goluri.

Luceafarul Oradea nu se da inapoi de la a juca spectaculos. Probabil ca FC Arges o sa aprecieze lucrul asta si o sa raspunda pozitiv, suficient de mult pentru a se da cel putin trei goluri.

Ponturi fotbal Luceafarul Oradea vs FC Arges Pitesti: peste 2.5 goluri, cota 1.73 la Betano

CITESTE SI

More in Fotbal