Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

Unibet FAN ZONE

FAN ZONE MONDIAL

Freebets, Bonusuri la Pariuri si la Cazino!

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Fotbal

Ponturi fotbal Luceafarul Oradea vs U. Cluj – Liga 2-a – 10.03.2019

Duminica, 10 martie, de la ora 13:00, are loc Luceafarul Oradea vs U. Cluj, un duel care face parte din runda cu numarul 24 din Liga a 2-a.

O victoria a bihorenilor ne poate aduce un profit considerabila, la Unibet primeste o cota de 5.10 pentru un asemenea rezultat, dar si riscul este unul pe masura. Totusi, Luceafarul Oradea in 2019 a terminat la egalitate ambele confruntari, dueluri pe care le-a sustinut a doua echipe din Timisoara. Astfel, a fost 0-0, acasa, cu Politehnica Timisoara, pentru ca la finalul saptamanii trecute sa aiba puterea necesara de a juca peste 40 de minute cu un om in minus si sa scoata un egal pretios din confruntarea cu ACS Poli Timisoara, 1-1 terminandu-se acel duel. Echipa este departe de ce si-a propus, la inceputul campionatului spera sa fie la mijlocul clasamentului, dar acum se afla pe locul 13, cu 25 de puncte, fiind doua lungimi intre ea si prima echipa care va merge in al treilea esalon.

Universitatea Cluj merge exemplar de cand cuplul Adrian Iencsi si Bogdan Lobont a preluat echipa, reusind in cele doua jocuri din 2019 sa obtina maximum de puncte. “Sepcile rosii” n-au avut probleme in a-si arata suprematia in fata a doua echipe modeste, drept pentru care a reusit sa dispunacu 2-0 de Energeticianul si 1-0 de ASU Politehnica Timisoara, in ceea ce a fost a cincea victorie consecutiva si a 16-a etapa la rand in care nu cunoaste esecul. Clujenii se bucura de toata sustinerea autoritatilor locale, iar pentru un oras cu asemenea potential e normal sa o vedem pe Universitatea cum se bate la promovare, ea ocupa locul al treilea, cu 50 de puncte, la doua lungimi in spatele liderului, ea venind cu cea mai buna aparare si cel mai bun atac.

Rezultatele clujenilor cresc de la un meci la altul si efortul depus de acestia incepe sa-si arate roadele, iar drept urmare ma astept sa asistam la un duel mult gandit inainte, in care apararea sa faca ce stie ea mai bine si oamenii din atac sa isi faca serios datoria. Cu toate ca echipa a pierdut in deplasare de trei ori, ultima oara cand s-a intamplat acest lucru a fost la mijlocul lunii septembrie si intre timp au avut loc dueluri contra unor echipe cu pretentii, in fata carora Universitatea Cluj a iesit cu capul sus, luand cel putin un punct.

Pronosticul nostru pentru Luceafarul Oradea vs U. Cluj: oaspetii castiga, cota 1.50 la Unibet

More in Fotbal