Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Euro 2020

Ponturi fotbal Malta vs Insulele Feroe – Preliminarii Euro 2020

Ponturi fotbal Malta vs Insulele Feroe: sambata este o zi lunga, de la ora 19:00, pe “Ta’Qali National Stadium” se va desfasura Malta vs Insulele Feroe, un duel al preliminariilor Euro 2020.  Sunt cele mai slabe din Grupa F a preliminariilor pentru Euro 2020, acolo unde le mai au drept adversare pe Romania, Spania, Suedia si Norvegia.

Malta este una dintre cele mai slabe echipe nationale din Europa, lucru pe care ni-l certifica rezultate , cat si clasamentul FIFA. Atunci cand castiga trebuie sa notezi in calendar pentru ca rare sunt ocaziile acestea, iar ultima oara s-a intamplat in urma cu aproape doi ani.

Intr-un meci oficial cu greu sa castige, dar nivelul jocului sau este unul mult sub asteptari, motiv pentru care si cotele caselor de pariuri sunt dezechilibrate. Malta vine dupa o campanie slaba in Uefa Nations League, a terminat pe ultimul loc al Grupei 3 din Divizia D, unde a avut trei puncte, toate dupa remize. A inscris cinci goluri, de trei ori mai putine decat numarul pe care le-a primit din parta unor nationale precum Kosovo, Azerbaijan si Insulele Feroe.

Ponturi fotbal Malta vs Insulele Feroe

De partea cealalta, Insulele Feroe este si ea o nationala slaba, drept pentru care are probleme destul de serioase, dar a devenit obisnuinta sa asiste la propriile infrangeri. Facand parte din aceeasi grupa cu Malta in campania Uefa Nations League, rezultatele au fost aproximativ asemanatoare. In ultimele cinci dueluri oficiale a suferit trei infrangeri, iar alte doua meciuri s-au incheiat la egalitate.

E drept, acasa pare o echipa mai capabila, dar lucrul acesta nu trebuie sa o puna intr-o situatie proasta pentru ca de fiecare data cand a primit vizita unei echipe slabe, a avut o replica buna sa ofere, fie a castigat, fie a dat cel putin un gol.

Sunt echipe care nu s-au intalnit acum pentru prima oara, in ultimii 20 de ani au fost adversare de sase ori, Insulele Feroe castigand patru dintre meciuri. Astept ca acum sa vedem un duel in care echilibrul sa fie cuvantul de ordine, dar pana la final sa vedem cel putin doua goluri. Spun asta pentru ca in fiecare meci direct al lor am avut mereu goluri de ambele parti, ultima data s-a intamplat in campania Uefa Nations League.

Ponturi fotbal Malta vs Insulele Feroe: peste 1.5 goluri, cota 1.56 la Unibet

More in Euro 2020