Connect with us

Fotbal

Ponturi fotbal Marseille vs Nantes – Ligue 1

Ponturi fotbal Marseille vs Nantes: duminica, 28 aprilie 2019, de la ora 22:00, pe “Stade Velodrome” are loc duelul dintre Marseiile si Nantes. Jocul este programat in runda cu numarul 34 din Ligu 1.

OM mai are de muncit pentru un loc de Europa League

Dupa o serie de intalniri in care nu se regasea, OM a reusit sa revina pe linia de plutire. In ultimele doua meciuri a obtinut victorii si a venit pe locul 5 in clasament, cu 54 de puncte. Sunt doua lungimi mai putine decat Saint Etienne, astfel ca la o greseala a rivalilor, trece pe loc de Europa League.

Avantajul de a juca acasa a existat dintotdeauna. In ultimele sase meciuri disputate acolo, Marseille si-a trecut in cont cinci victorii si un rezultat de egalitate. Mai mult decat atat, a si dat cel putin un gol, ceea ce o face o echipa periculoasa din toate punctele de vedere.

  • Echipa probabila: Mandanda – Sarr, Caleta-Car, Kamara, Amavi – Gustavo, Lopez – Thauvin, Payet, Ocampos – Balotelli

Nantes vine dupa o serie buna de jocuri

Cu toate ca nu mai are pentru ce lupta, Nantes vine dupa trei victorii consecutive, toate pe teren propriu. Printre echipele pe care le-a intalnit s-au numarat Lyon (2-1) si PSG (3-2). Totodata, in aceste infruntari spectacolul a fost la ordinea zilei, mereu am avut cel putin trei goluri si ambele au inscris.

A reusit sa urce pe locul 13, cu 40 de puncte, indepartandu-se categoric de locurile ce o duc in Ligue 2. Pe de alta parte, ramane o echipa cu un golaveraj negativ, are -3. Lucrurile se schimba cand Nantes joaca pe teren strain. Acolo, din ultimele patru asemenea intalniri, a scos un singur punct. Dincolo de acestea, marcheaza foarte putin, este echipa cu cele mai putine goluri inscrise in astfel de meciuri.

  • Echipa probabila: Dupe – Ie, Carlos, Pallois, Lima – Toure, Moutoussamy, Rongier – Waris, Coulibaly, Limbombe

Nantes joaca bine pe terenul propriu, locul unde nu mai joaca si de aceasta data. In acelasi timp, Marseille este o formatie care joaca bine acasa si astept sa faca asta din nou. IN alta ordine de idei, OM este o formatie care stie bine cum sa puna poblema pe “Stade Velodrome”. Mai mult, “canarii” nu au mai castigat la Marseille de cinci ani si jumatate.

Ponturi fotbal Marseille vs Nantes: gazdele castiga, cota 1.50 la Unibet

More in Fotbal