Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Ponturi fotbal Melbourne City vs Melbourne Victory – A-League – 22.12.2018

Sambata, de la ora 10:50, ora Romaniei, este derby in A-League, avem ponturi fotbal Melbourne City vs Melbourne Victory, joc din runda cu numarul 9.

Melbourne City are o misiune dificila, nu era momentul tocmai potrivit pentru un derby al orasului si spun acest lucru pentru ca intra in joc din postura de outsider. Se afla pe locul 4, ceea ce ii permite sa atinga obiectivul de a intra in playoff, insa, nu impresioneaza cu nimic la capitolul ofensiv. In urma cu o saptamana, un autogol al unui jucator de la Adelaide United a contat enorm in succesul cu 2-0 al celor de la City, pentru ca a permis adversarului sa se deschida, lasand multe spatii libere, pe care Melbourne a reusit le gaseasca si de cele mai multe ori sa ameninte poarta adversa.  De altfel, situatia de pe teren propriu ii este una favorabila, City in cele trei astfel de intalniri a reusit doua victorii si un esec.

Melbourne Victory, acesta poate sa fie numele unei viitoare campioane, deoarece efortul depus pana in acest moment o aduce pe locul al doilea, cu 18 puncte, avand doua lungimi mai putine decat echipa de pe primul loc. Moralul echipei lui Kevin Muscat este clar la un nivel maxim, si totul este permis pentru ca in ultimele sase runde a bifat tot atatea victorii si in cinci dintre mecuri a fost cea care a deschis scorul. In etapa anterioara a facut un meci extraordinar, pentru a treia in acest sezon cand castiga si inscrie de patru ori, dar de aceasta meritul golurilor le-au apartinut lui Ola Toivonen, Keisuke Honda si Kosta Barbarouses (2), in acel 4-2 contra lui Brisbane Roar.

Ambele echipe sunt cu moralul ridicat, asta dupa ce au reusit sa obtina victorii in etapa anterioara si ar putea sa fie un moment bun. De altfel, isi cunosc bine slabiciunile, in cinci din ultimele sase meciuri am avut cel putin cate un gol din partea fiecarei echipe, asa cum astept sa ne ofere din nou si in intalnirea de sambata.

Pronostic ponturi fotbal Melbourne City vs Melbourne Victory: ambele marcheaza, cota 1.70 la Betano

CITESTE SI

More in Fotbal