Connect with us

Fotbal

Ponturi fotbal Metaloglobus vs Farul Constanta – Liga 2

Ponturi fotbal Metaloglobus vs Farul Constanta: sambata, 23 martie, de la ora 11:00, la Bucuresti se disputa Metaloglobus vs Farul Constanta, un duel al rundei cu numarul 26 din Liga a 2-a.

Fratii Herea tin echipa pe linia de plutire

Metaloglobus Bucuresti continua sa stea pe linia de mentinere datorita a doi jucatori experimentati: fratii Herea, Claudiu si Ovidiu. Din nou unul dintre ei a reusit sa inscrie golul prin care echipa lor a incheiat 1-1, cu Daco-Getica, in meciul disputat anterior acestui duel. Claudiu a fost cel care a punctat, acesta a transformat o lovitura de la 11 m, iar si datorita punctului obtinut in runda anterioara, bucurestenii se afla pe locul 12, cu 29 de puncte.

Se ramane in preajma locurilor retrogradabile, Metaloglobus avand trei puncte avans fata de Aerostar Bacau, prima formatie care ar merge in Liga a 3-a in momentul de fata. Tot ea este si una dintre echipele care dau putine goluri, doua echipe au inscris mai putin decat aceasta.

Ponturi fotbal Metaloglobus vs Farul Constanta

Farul este in revenire

Farul Constanta a avut trei lovituri de la 11 m in ultimele doua intalniri, dar s-a dovedit ca au fost decisive, pentru ca Celestino a inscris doua dintre ele. Astfel, echipa patronata acum de Ciprian Marica si antrenata de Petre Grigoras a ajuns la doua victorii consecutive. A fost 1-0 cu CS Balotesti si 2-0 cu Pandurii Tg. Jiu, dar situatia ramane ingrijoratoare.

Dobrogenii continua sa lupte pentru ramanerea in cea de-a doua liga, ei ocupand locul 17, cu 26 de puncte. Sunt la o lungime distanta de locurile neutre, dar important este ca au reusit sa lege doua victorii consecutive, lucru pe care l-au mai facut o singura data in acest sezon.

Metaloglobus vs Farul Constanta, se joaca pentru prima data la Bucuresti

In istoria celor doua echipe s-au mai intalnit o singura data, a fost 2-1 pentru Metaloglobus in meciul din tur. Ambele arata bine, daca bucurestenii n-au pierdut in ultimele lor trei meciuri, Farul a castigat si ea in precedentele doua meciuri.

Una peste alta o sa fie un meci important in lupta pentru salvarea de la retrogradare si astept ca lucrul acesta sa puna presiune pe ele si sa vedem un joc sters, nu as exclude un 0-0.

Ponturi fotbal Metaloglobus vs Farul Constanta: X2, cota 1.67 la Betfair

CITESTE SI

More in Fotbal