Connect with us

Alte campionate

Ponturi fotbal Middlesbrough vs Hull – Championship

Ponturi fotbal Middlesbrough vs Hull: sambata, 13 aprilie, de la ora 17:00, pe “Riverside Stadium” are loc Middlesbrough vs Hull, un duel al etapei cu numarul 42.

Ashley Fletcher o readuce in cursa pentru playoff

A reusit sa puna capat seriei de sase infrangeri consecutive, totul fiind posibil datorita lui Ashley Fletcher. Acesta a inscris ambele goluri in victoria cu 2-0 contra celor de la Bolton Wanderers. Ajutata putin si de rezultate, aceasta a reusit sa urce pe locul 7, cu 61 de puncte. Sunt acum cinci lungimi intre ea si Bristol City, echipa de pe locul 6, dar are un meci mai putin.

O echipa care stie sa puna bine problema in aparare, Middlesbrough are cea mai buna defensiva din Championship. A luat 36 de goluri pana in momentul de fata, 16 dintre ele in jocurile de pe teren propriu. Acasa este si una dintre echipele care au adus foarte putine goluri.  Boro pe teren propriu este echipa cu media cea mai mica 1.8 goluri.

Lewis Wing si George Friend sunt accidentati, ei nu fac parte din lot.

  • Echipa probabila: Randolph – Flint, Ayala, Fry – Shotton, Clayton, Mikel, Saville – Assombalonga, Fletcher – Hugill
  • In revenire, Hull intra si ea in cursa pentru playoff

“Tigrii” au reusit in ultima saptamana sa obtina maximum de puncte din cele doua intalniri. Avantajul terenul propriu a fost concretizat de catre Hull City. A reusit sa le invinga pe Reading si Wigan, cu toate ca mereu a luat cel putin un gol. A fost cel de-al treilea succes consecutiv si a patra etapa in care da cel putin doua goluri si nu pierde.

Rezultatele din ultimul timp au adus-o pe locul 9, cu 60 de puncte, cu cinci lungimi mai putine decat Bristol City. Este putin dezavantajata ca adversara ei are un meci mai putin. Totodata, in ultimele opt deplasari, Hull City are o singura victorie, 2-0 cu ecipa de pe ultimul loc, Ipswich. A fost singurul meci din acest interval in care apararea nu a mai luat cel putin doua goluri.

  • O singura absenta are Hull, Ondrej Mazuch este accidentat.
  • Echipa probabila: Marshall – Lichaj – Burke, Wijs, Kane – Bowen, Henriksen, Irvine, Grosicki – Pugh – Campbell

Duel foarte greu pentru ambele echipe. Imi permit sa spun ca pierzatoare este scoasa total din cursa pentru playoff si de aici presiunea mare. In aceste conditii, merg pe un joc in care echilibrul sa fie cuvantul de ordine. La fel ca in tur, sa avem cel mult doua goluri, atunci a fost 1-1, dar acum egalul nu le avantajeaza.

Ponturi fotbal Middlesbrough vs Hull: sub 2.5 goluri, cota 1.75 la Betano

CITESTE SI

More in Alte campionate