Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Alte campionate

Ponturi fotbal Middlesbrough vs Reading – Championship

Ponturi fotbal Middlesbrough vs Reading: sambata, 27 aprilie, de la ora 17:00, in Championship este etapa, iar unul dintre meciuri este Middlesbrough vs Reading.

Boro este in lupta pentru playoff

Middlesbrough este o echipa cu real potential din fotbalul din Championship. In ultimii ani a si reusit sa promoveze, dar ulterior a revenit in liga secunda. In prezent se afla pe locul 7, cu 67 de puncte, c la egalitate de puncte cu Derby County, echipa din fata ei. A ratat ocazia de a urca in fata rivalei sale si asta pentru ca a pierdut in runda anterioara. A fost cea de-a 13-a infrangere. 0-3 aratand tabela contra lui Nottingham.

A fost prima infrangere dupa o serie de trei victorii consecutive. Totusi, in aceste dueluri, a existat un element comun. Indiferent de rezultat, o singura echipa a reusit sa inscrie. Boro este cunoscuta si pentru meciurile inchise pe care le face, exista o medie scazuta de goluri, 1.9 goluri s-au dat in meciurile ei din acest sezon.

  • Echipa probabila: Randolph – Flint, Shotton, McNair – Downing, Clayton, Besic, Mikel, Saville – Fletcher, Assombalonga

ponturi fotbal Middlesbrough vs Reading

Reading este la un pas de salvarea de la retrogradare

Jocul sigur din finalul sezonului aproape ca o sigura pe Reading de ramanerea in Championship. Se afla pe locul 20, cu 46 de puncte, avand sase lungimi in fata lui Rotherham, echipa ce merge in League One. Neinvinsa de patru etape, a reusit ca in tot acest timp sa obtina trei rezultate de egalitate si o victorie. In runda anterioara a facut meci nul, a fost 0-0 in fata lui West Brom, o alta echipa ce lupta pentru playoff.

Dincolo de locul slab pe care il ocupa, Reading a reusit sa inscrie des in deplasare. A inscris cel putin un gol in patru din ultimele cinci asemenea intalniri.  A jucat si iesit neinvinsa de pe terenul a doua echipe din prima jumatate. A fost 2-2 cu Norwich si 1-1 contra lui Bristol City.

  • Echipa probabila: Martinez – Yiadom, Miazga, Moore, Blackett – Baker, Rinomhota – McCleary, Ejaria, Barrow – Baldock

Middlesbrough a fost echipa care a dominat ultimele intalniri. Aceasta a reusit in tur sa castige cu 1-0, fiind a patra victorie consecutiva in fata lui Reading. Cum situatia este una cruciala pentru gazde, astept sa trateze meciul cum stiu mai bine, sa obtina victoria.

Ponturi fotbal Middlesbrough vs Reading: gazdele castiga, cota 1.57 la Unibet

More in Alte campionate