Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alte campionate

Ponturi fotbal Millwall vs Bristol City – Championship

Ponturi fotbal Millwall vs Bristol City: marti, 30 aprilie, de la ora 21:45, pe “The Den” se va disputa Millwall vs Bristol City, un duel ramas restant din etapa 38.

Millwall si-a indeplinit obiectivul

Formatia londoneza a reusit sa isi atinga obiectivul, beneficiind si de ajutorul rivalelor. Astfel, aceasta si-a asigurat participarea pentru inca un sezon in cel de-al doilea esalon. Se afla pe locul 21, cu 44 de puncte, cu patru lungimi mai multe decat Rotherham, echipa care este sub linie. Totusi, are avantajul ca are si un meci in minus, astfel ca isi permite sa intre deja in vacanta.

In etapa trecuta a facut o partida stearsa. A fost 0-0 in fata celor de la Stoke City. A fost a cincea etapa consecutiva fara succes, patru dintre meciuri fiind remize.  Pe de alta parte, toate aceste dueluri s-au incheiat cu cel mult doua goluri.

Bristol isi joaca ultima sansa la baraj

Cu toate ca se afla pe locul 8, cu 66 de puncte, este la patru lungimi in spatele ultimului loc care o duce in playoff. Avantajul ei este ca o victorie in meciul cu Millwall o aduce la un singur punct de obiectiv si totul se decide in ultima runda. Totodata, un egal sau un esec o scot matematic din cursa pentru playoff.

Echipa nu traverseaza nici cea mai buna perioada. In ultima runda a suferit un nou esec, a fost 0-2, acasa, cu Derby County. A fost a treia infrangere din ultimele patru runde. Meciurile acestea s-au terminat fara succes, una lt duel s-a terminat la egalitate, 1-1, cu Reading. De asemenea, trei dintre meciuri au adus putine goluri.

Normal, Millwall este in vacanta si nu mai are de ce sa joace la capacitate maxima. In acelasi timp, Bristol City are nevoie neaparata de victorie si o sa faca totul pentru a face asta. Totusi, cred ca si daca vor juca mai bine, oaspetii nu vor putea castiga la scor, pentru ca nu inscriu mult. In acest context, ma astept sa vad un meci cu cel mult doua goluri si daca se inscriu, ambele sa apartina celor de la Bristol City.

Ponturi fotbal Millwall vs Bristol City: sub 3.5 goluri, cota 1.40 la Betano

CITESTE SI

More in Alte campionate