Connect with us

Fotbal

Ponturi fotbal Millwall vs Nottingham – Championship – 29.12.2018

Sambata este ziua in care va avea loc ponturi fotbal Millwall vs Nottingham, un duel al rundei cu numarul 25 din Championship. Fluierul de start se da incepand cu ora 17:00, pe „The Den”.

Avantajul de a juca contra unei echipe mai mici decat tine este ca pleaca cu prima sansa, lucru care i s-a aplicat perfect si lui Millwall. Aceasta nu a facut tocmai meciul sezonului in etapa de Boxing Day, dar a fost suficient pentru a se impune in diaputa cu Reading, 1-0 a fost scorul acelui meci. Suficient pentru londonezi, golul lui Jed Wallace ii duce pe acestia pana pe locul 20, cu 22 de puncte, unul mai mult decat Bolton, prima echipa care in acest moment ar merge in League One. De asemenea, importanta “The Den” este cruciala, 19 dintre puncte au venit cu Millwall jucand aici, unde are un bilant format din cinci victorii, patru rezultate de egalitate, cat si trei infrangeri.

Nottingham este protagonista unuia dintre cele mai spectaculoase meciuri din Championship-ul de anul acesta. In runda trecuta o conducea pe Norwich cu 3-1, dar in prelungirile partidei, in decurs de putine minute a reusit sa iasa in relief, luand doua goluri imparabile pentru Costel Pantilimon. Dincolo de toate aceste rezultate, Forrest ramane in preajma locurilor de playoff, desi se afla pe locul 10, cu 36 de puncte, intre ea si formatia de pe ultimul loc de playoff stau trei lungimi, ce se pot anula printr-un singur joc, o victorie. Ultimele noua deplasari ale celor de la Forrest s-au terminat cel putin la egalitate, aceasta a reusit sa stea departe de esec, o singura echipa a reusit sa o invinga.

Cu toate ca sunt despartite de ceva locuri in clasament, faptul ca se joaca pe „The Den”, iar acolo Millwall a oferit un joc neasteptat de bun atunci si cand nu se credea ca poate sa o faca. Una peste alta, ma astept ca de data aceasta sa vina cel putin cate un gol de fiecare parte, ambele au prins încredere in resursele de care dispun si nu se pot lauda cu cele mai solide defensive

Pronostic ponturi fotbal Millwall vs Nottingham: ambele marcheaza, cota 1.76 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal