Connect with us

Fotbal

Ponturi fotbal Milton Keynes vs Colchester – League Two – 22.12.2018

Ultima runda din turul League Two ne propune un meci interesant, de la ora 17:00, pe “Stadium MK” se disputa ponturi fotbal Milton Keynes vs Colchester.

Milton Keynes este genul de formatia care prefera sa joace pragmatic si se pare ca pana in prezenta putut ajunge la nivelul in care sa trateze de sus multe echipe. Isi permite, aceasta se afla pe locul al doilea in League Two, cu 43 de puncte, unul mai mult decat Lincoln, echipa din fata ei. IN acelasi timp, in etapa trecuta a evoluat pe teren propriu si a reusit sa obtina toate punctele puse la bataie, dupa ce Houghton si Agard au inscris cele doua goluri, ambele in repriza secunda.  A fost pentru a treia oara cand se impune in ultimele patru etape, dar este oarecum normal sa se intample asa, atat timp cat are in lot doi dintre cei mai buni marcatori ai sezonului, Agard si Chuks Aneke.

Colchester reprezinta si ea cu brio League Two, inainte acestei etape se afla pe locul al treilea, cu 38 de puncte, dar daca nu calca stramb in etapa anterioara, putea acum sa joace chiar pentru a urca un loc. Astfel, dupa o serie buna de jocuri, in runda anterioara a suferit a sasea infrangere stagionala si asta dupa ce a cedat cu 0-4 contra celor de la Carlisle, intr-un meci care a evoluat pe teren strain. Pe de alta parte, se justifica rezultatele mai slabe obtinute in deplasare, deoarece din 11 meciuri pe care le-a jucat avand acest statut, a reusit sa obtina trei victorii, patru rezultate de egalitate si tot patru meciuri in care a pierdut.

Desi avem un meci intre locul 2 si echipa de pe locul al treilea, cred ca diferenta este una substantiala, iar balanta se inclina decisiv spre Milton Keynes. Una peste alta, merg pe un succes al echipei gazda, formatie care nu a dat inapoi atunci cand a fost pusa in postura de gazda, fiind singura care nu a pierdut, iar din 11 meciuri, are opt victorii si doar patru goluri pe care le-a primit.

Pronostic ponturi fotbal Milton Keynes vs Colchester: gazdele castig, cota 1.75 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal