Connect with us

Alte campionate

Ponturi fotbal MK Dons vs Port Vale – League Two

Ponturi fotbal MK Dons vs Port Vale: luni, 22 aprilie 2019, de la ora 17:00, pe “Stadium MK” se joaca MK Dons vs Port Vale, joc al etapei cu numarul 44.

Depinde de ea daca promoveaza sau merge la baraj

MK Dons este echipa care se afla pe locul al treilea, cu 75 de puncte, are un punct avans fata de ocupanta locului patru. Este un duel strans intre ele, pentru ca primele trei merg in League One. Moralul este si el unul bun, echipa a obtinut o victorie in etapa trecuta. Aneke si Wheeler au fost cei doi marcatori ai meciului cu Notts County. 2-1 a atunci scorul, ea conducand pe toata perioada jocului.

Pe teren propriu a fost o echipa solida, drept marturie stau rezultatele. In 21 de meciuri, are 13 victorii, patru remize si patru infrangeri. Tot acolo a reusit sa se apere foarte bine, avand 13 goluri incasate in tot acest timp.

  • Echipa probabila: Moore – Williams, Martin, Houghton, Lewington – Harley, Cisse, McGrandles – Wheeler, Agard, Aneke

Joaca cu gandul la vacanta

Deja sunt echipe care se gandesc la vacantasi Port Vale este una dintre ele. Ea nu a facut un sezon tocmai reusit, dar este pe locurile neutre. Ocupa pozitia a 19-a, cu 47 de puncte, cu zece lungimi mai multe decat prima care merge in Vanarama. Cum mai sunt trei etape pana la finalul sezonului, matematic este salvata.

Lucrul asta s-a vazut in etapa trecuta, cand a pierdut din nou. A cedat cu 1-4 contra celor de la Stevenage, intr-un duel avut acasa. Mai mult. A fost a doua infragere stagionala, ea a mai pierdut si cu Exeter (0-2). Pe de alta parte, merge slab in deplasare, are o singura victorie in ultimele opt astfel de jocuri.

  • Echipa probabila: Brown – Clark, Legge, Smith, Crookes – Hannant, Kay, Conton – Worrall, Miller, Montano

Diferenta dintre cele doua echipe este una substantiala. Si in tur, MK Dons s-a impus cu 2-0, aratan acest lucru. Cred ca sunt sanse mari sa castige din nou, in special ca are nevoie de acest succes. Profitand si de nivelul slab al jocurilor lui Port Vale din deplasare, echipa gazda sa se impuna.

Ponturi fotbal MK Dons vs Port Vale: gazdele castiga, cota 1.67 la Unibet

CITESTE SI

More in Alte campionate