Connect with us

Fotbal

Ponturi fotbal Montpellier vs Reims – Ligue 1 – 24.02.2019

Duminica, de la ora 16:00, pe “Stade de la Mosson” se va disputa Montpellier vs Reims, o partida a etapei cu numarul 26 din cadrul Ligue 1.

Montpellier are nevoie sa uite repede ce s-a intamplat la mijlocul acestei saptamani, atunci cand a pierdut cu 1-5 in fata PSG-ului, intr-o partida care a ramas restanta din prima parte a campionatului. In aceste conditii, in care a pierdut toate punctele, a ramas pe locul 6, cu 38 de puncte, la cinci lungimi in spatele ultimului loc care asigura prezenta in editia urmaoare a Europa League. Totusi, important este ca revine acasa si acolo s-a descurcat mereu bine, a reusit chiar si de aceasta data sa se tina departe de esec, in 13 meciuri disputate pe “Stade de la Mosson”, a fost invinsa in doua randuri si atunci in fata unor echipe cu obiective diferite fata de ale ei.

Echipa probabila Montpellier: Lecomte – Mendes, Hitton, Congre – Aguilar, Skhiri, Tallec, Lasne – Mollet – Skuletic, Laborde

Reims este si ea o echipa de teren propriu, acolo a obtinute rezultate notabile, dar si ina cest moment trece printr-o perioada foarte buna, ajungand la noua etape consecutive in care s-a tinut departe de esec. Mai mult decat atat, “alb-rosii” au reusit ca in runda anterioara sa profite la maximum de statutul de echipa gazda pe care l-a avut si s-a impus cu 2-0 in fata celor de la Rennes. Se afla pe locul 7, avand acelasi punctaj precum adversara ei, diferenta fiind facuta de golaverajul mai slab pe care Reims il are, ea reusind sa inscrie de 23 de ori, cu un gol mai mult decat numarul celor pe care le-a primit. Ea n-a refuzat nici jocul in deplasare, pusa in fata unor asemenea intalniri de 12 ori, a castigat de trei ori, tot in atatea randuri cand a si pierdut.

Echipa probabila Reims: Mendy – Foket, Engels, Abdelhamid, Baba – Romao, Chavalarin – Oudin, Dingome, Cafaro – Dia

Ambele se apara foarte bine, s-a demonstrat lucrul acesta si in tur, cand Montpellier abia a reusit sa se impuna cu 1-0. Vreau sa spun ca nivelul jocului a fost echilibrat si n-am vreun motiv sa cred ca se vor schimba peste noapte, astfel, sa vedem cel mult doua modificari de scor.

Pronosticul nostru pentru Montpellier vs Reims: sub 2.5 goluri, cota 1.43 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal