Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alte campionate

Ponturi fotbal Montreal Impact vs Chicago Fire – MLS

Ponturi fotbal Montreal Impact vs Chicago Fire: duminica, de la ora 19:30, pe “Saputo Stadium”, se va disputa Montreal Impact vs Chicago Fire, duel din cadrul Major League Soccer.

Montreal poate prelua sefia in Est

Aflata pe locul al treilea, cu 14 puncte, Montreal Impact are ocazia sa preia sefia in Conferinta de Est. Intre ea si echipa de pe primul loc sunt trei lungimi. Moralul este si el unul bun, a reusit in etapa trecuta sa obtina o noua victorie. A reusit sa castige cu 3-0 in deplasarea de la Foxborough, unde a intalnit-o pe New England Revolution.

Urmeaza sa joace al doilea meci de pe terenul propriu din acest sezon. In singura intalnire avuta acolo, a reusit sa obtina o victorie in stil italian. A trecut cu 1-0 de Columbus Crew, intr-un joc in care Novillo a fost unic marcator.

  • Echipa probabila: Bush – Sagna, Diallo, Cabrera, Lovitz – Taider, Piette, Azira – Okwonkwo, Urruti, Novillo

Chicago ramane o echipa de pluton

Cu rezultate contradictorii, Chicago Fire se afla pe locul 8 in Conferinta de Est, cu noua puncte stranse. Este la trei lungimi in spatele echipei din fata ei, New York City, dare are un meci mai putin. In etapa trecuta cele doua chiar s-au intalnit, Basty&Co. pierzand cu scorul de 0-1. De asemenea, Chicago Fire are probleme in a evolua pe teren strain. In trei astfel de intalniri a reusit o remiza si doua infrangeri.

De asemenea, Fire a luat cel putin un gol in fiecare meci din cele trei disputate in deplasare. E drept, in doua dintre ele a contribuit si ea la scorul final, marcand cel putin un gol.

  • Echipa probabila: Ousted – Campos, Marcelo, Schweinsteiger, Gutjahr – McCarthy, Adams – Sapong, Mihailovic, Gaitan – Nikolic

Ambele sunt echipe modeste ale Major League Soccer, dar in momentul de fata Montreal Impact pare sa fie intr-o situatie mai buna. In conditiile actuale, in care Chicago Fire nu a reusit sa castige in cele trei deplasari avute, astept ca probleme sa fie la ordinea zilei.

Ponturi fotbal Montreal Impact vs Chicago Fire: gazdele castiga, cota 1.85 la Unibet

CITESTE SI

More in Alte campionate