Connect with us

Alte campionate

Ponturi fotbal New York City vs Orlando City – MLS

Ponturi fotbal New York City vs Orlando City: sambata seara, 27 aprilie, de la ora 20:00, pe “Yankee Stadium” se va disputa New York City vs Orlando City. Este unul dintre meciurile pe care Major League Soccer il propune si unde putem sa-l vedem pe Alex Mitrita.

Mitrita&Co. sunt in revenire

New York City a reusit in ultimele doua meciuri sa se impuna. A fost 2-0 cu DC United, in deplasare si 1-0 cu Chicago Fire. E drept, inca se afla la mijlocul clasamentului. Ocupa locul 7 in Conferinta de Est, cu 11 puncte, fiind acum sase lungimi intre ea si liderul DC United. Partea buna este ca a ajuns la patru runde consecutive fara esec.

Vine acum dupa un meci interesant. Castellanos a inscris unicul gol al meciului din aceata saptamana, 1-0 cu Chicago Fire. In acelasi timp, new-yorkezii sunt fara esec in meciurile de acasa. In patru asemenea dueluri, acestia au trei rezutlate de egaltiate si o victorie.

  • Echipa probabila: Johnson – Sanda, Chanot, Callens – Tinnerholm, Ofori, Ring, Sweat – Castellanos, Heber, Moralez

Orlando joaca in nota obisnuita

Fara sa stie cum sa iasa in relief sau incapabila sa faca asta, Orlanda este tot la mijlocul clasamentului. Este colega de clasament cu echipa contra careia evolueaza sambata. Se afla pe locul 6 in Conferinta de Est, cu 11 puncte, avand -1 in dreptul golaverajului. Totusi, in etapa anterioara, a reusit un rezultat bun. Jucand acasa si in fata lui Vancouver Whitecaps, a reusit sa castige cu 1-0.

Nani, fost jucator la mai multe echipe de top din Europa, a dat unicul gol. Ajuns la 32 de ani, acesta a inscris al patrulea sau gol in campionat. Acestea au venit in ultimele trei dueluri. De altfel, el este si cel mai bun marcator al celor de la Orlando.

  • Echipa probabila: Rowe – Ruan, Janssn, Sane, Moutinho – Rosell, Mendez, Johnson – Mueller, Dwywer, Nani

Ambele au reusit sa castige ultimul meci disputat in campionat. Totusi, tinand cont ca se joaca la New York, iar echipa este inca neinvinsa, astept sa joace mai bine. Mai mult, fortez nota si inclin spre un nou succes al echipei gazda, echipa care sta bine in meciurile directe. Ultima oara cand New York a pierdut contra lui Orlando, a fost in urma cu doi ani.

Ponturi fotbal New York City vs Orlando City: gazdele castiga, cota 1.60 la Unibet

CITESTE SI

More in Alte campionate