Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Ponturi fotbal Nice vs Caen – Ligue 1

Ponturi fotbal Nice vs Caen: sambata, 20 aprilie, de la ora 21:00, pe “Allianz Riviera” se va disputa Nice vs Caen, partida din etapa cu numarul 33 din Ligue 1.

Nice, inca nu si-a pierdut speranta la Europa League

Fiind o echipa sireata, Nice continua seria rezultatelor pozitive, ajungand la patru etape consecutive fara esec. Ultima dintre ele s-a disputat la Rennes, unde a incheiat 0-0 contra echipei locale, in ceea ce a fost a saptea etapa consecutiva in care se marcheaza cel mult doua goluri. Este la fel de important si locul din clasament, unde se afla pe 8, cu 48 de puncte.

La cinci puncte in spatele lui St. Etienne, echipa care se afla pe loc de Europa League, inca spera la acest obiectiv.  Un plus important este acela de a juca pe teren propriu, acolo unde, ultima oara a pierdut in urma cu sase luni.

  • Echipa probabila: Benitez – Burner, Herelle, Dante, Sarr – Lees-Melou, Tameze, Cyprien – Atal, Saint-Maximin, Srarfi

Foarte aproape de liga secunda

Intr-o evidenta scadere de valoare, Caen se afla pe ultimul loc, cu 23 de puncte. Este o batalie in trei, cel mai bun lucru care li se poate intampla este sa termine pe locul de baraj. Pe de alta parte, cu trecerea timpului se indeparteaza si de acel loc, pentru ca trece printr-o perioada delicata. Astfel, in etapa anterioara a pierdut din nou, a fost a 17-a infrangere stagionala. Desi a jucat acasa, a cedat cu 0-1 contra celor de la Angers.

Ramane cu o singura victorie in 2019, in meciurile avute in campionat. A fost 1-0 pe terenul lui Monaco, intr-o confruntare in care norocul si-a spus cuvantul, ea marcand la singurul sut pe poarta adversarilor.

  • Echipa probabila: Sambata – Guilbert, Djiku, Gradit, Imorou – Oniangue, Diomande – Deminguet, Khaoui, Ninga – Crivelli

Ultimele lor patru dueluri directe au adus goluri de ambele parti, dar de data aceasta vorbim despre o cu totul alta Nice. Este echipa cu cele mai putine goluri inscrise si o aparer de fier, astfel ca din partea ei ma astept sa diteze ritmul. Luand in calcul acest lucru, merg pe un duel in care oaspetilor sa nu le fie lasate spatii si acestia sa nu inscrie.

Ponturi fotbal Nice vs Caen: nu marcheaza ambele, cota 1.58 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal