Connect with us

Alte campionate

Ponturi fotbal Norwich vs Blackburn – Championship

Ponturi fotbal Norwich vs Blackburn: sambata, de la ora 21:30, pe “Carrow Road” se va disputa Norwich vs Blackburn, un joc al etapei cu numarul 45 din Championship. Este penultima etapa, momentul cand Norwich devine matematic promovata in prima liga.

Se pregateste de revenirea in Premier League

Un punct este suficient pentru Norwich, astfel sa revina pe prima scena a fotbalului din Anglia. Este lider in momentul de fata, cu 88 de puncte, cu trei lungimi avans fata de Sheffield United, echipa de pe locul secund. In etapa anterioara, asa cum s-a intamplat si in precedentele patru dueluri, a incheiat la egalitate.

Astfel, cu toate ca a jucat in fata celor de la Stoke, scorul final a fost 2-2. Spre bucuria ei in plan ofensiv functioneaza perfect. Teemu Pukki este omul care da gol cu regularitate pentru Norwich. Aceste are cifre incredibile, a inscris 28 de goluri, fiind golgheterul echipei si al campionatului.

  • Echipa probabila: Krul – Aarons, Zimmermann, Godfrey, Lewis – McLean, Trybull – Buendia, Stiepermann, Hernandez – Pukki

Forma buna pentru Rovers

Cu toate ca a revenit de putin timp in Championship, Blackburn Rovers joaca foarte bine. In ultimele patru runde a castigat in fata adversarelor si mereu a dat cel putin doua goluri. In etapa trecuta a evoluat in fata lui Bolton. Profitand si de avantajul terenului propriu, a dispus cu 2-0, Brereton si Armstrong au inscris cele doua goluri.

In aceste conditii favorabile, Blackburn se afla pe locul 14, cu 59 de puncte. Departe de promvare si de locurile retrogradabile, misiunea este indeplinita. Obiectivul avut de aceasta a fost ramanerea in Championship, acolo unde a revenit la inceputul sezonului.

  • Echipa probabila: Martin – Nyambe, Mulgrew, Lenihan, Bell – Evans, Travis – Armstrong, Dack, Rothwell – Brereton

Este motiv de sarbatoare acest rezultat si ma astept ca Norwich sa joace la nivel inalt. Este momentul sa sarbatoreasca, pentru ca matematic revine in Premier League. In aceste conditii, Blackburn Rovers ma astept sa inteleaga bine situatia si sa nu apese pedala de acceleratie. Mai mult decat atat, echipa oaspete si-a indeplinit obiectivul, a dus-o cu bine la final.

Ponturi fotbal Norwich vs Blackburn: 1 pauza / 1 final, cota 1.95 la Unibet

CITESTE SI

More in Alte campionate