Connect with us

Alte campionate

Ponturi fotbal Norwich vs Sheffield Wednesday – Championship

Ponturi fotbal Norwich vs Sheffield Wednesday: vineri, 19 aprilie, de la ora 21:45, pe “Carrow Road” se joaca Norwich vs Sheffield Wednesday, un joc al etapei cu numarul 43 din Championship.

Victoria o tine la distanta

Inca lider al campionatului, Norwich vine acum dupa rezultate de egalitate, menite sa reduca diferenta dintre ea si Leeds United. are 86 de puncte, patru mai multe decat rivala sa, astfel ca victoria o poate tine la distanta. Atacul “canarilor” este unul foarte bun, Teemu Pukki fiind golgheterul campionatului. “Galben-verzii” au inscris 85 de goluri, cu 34 mai multe decat numarul celor pe care le-au primit.

In toate meciurile avute de Norwich in Championship, in 2019, a reusit sa inscrie cel putin un gol. A facut asta si in singurul meci pe care l-a pierdut. A fost atunci 1-3 contra celor de la Preston North End, dar a evoluat pe teren strain.

Inca spera ca poate arbitra lupta la titlu

Numele de Sheffield Wednesday a spus foarte multe in ultimele doua sezoane. A cantarit mult, drept pentru care a si luptat pentru un loc de Premier League. A ratat ocazia, la fel o sa se intample si acum. Cu probleme in fata echipelor cu nume contra carora a jucat, aceasta se afla acum pe locul 10, cu 59 de puncte. Sunt sase lungimi intre ea si echipa care se afla pe locul 6, ultimul ce duce in fazele superioare.

Putea sa reduca aceasta diferenta, dar la finalul saptamanii trecute a suferit un nou esec. A evoluat pe terenul celor de la Leeds, iar acest lucru s-a vazut, pierzand cu 0-1. A fost nevoie de o singura ocazie clara pentru ca adversarii sa se impuna. De altfel, Wednesday in ultimele sase runde a avut o singura victorie, pierzandu-se puncte importante.

Aflata intr-o forma de zile mari, Norwich nu cred ca isi mai permite sa abordeze relaxat si aceasta partida. Cum este o echipa care inscrie des, a facut-o si in tur, cand s-a impus cu 4-0, astept sa se impuna cu cel putin doua goluri inscrise. Mai mult decat atat, in opt din ultimele zece meciuri avute pe “Carrod Road” a inscris de cel putin doua ori.

Ponturi fotbal Norwich vs Sheffield Wednesday: gazdele marcheaza peste 1.5 goluri, cota 1.57 la Betano

CITESTE SI

More in Alte campionate