Connect with us

Fotbal

Ponturi fotbal Nottingham vs Derby – Championship – 25.02.2019

Luni seara, de la 21:45, epilogul rundei cu numarul 34 din Championship se va disputa la Nottingham, pe “City Ground’’, unde se joaca Nottingham vs Derby.

Echipa este usor favorita la agentiile de pariuri, dar nu sunt foarte multi care au incredere in Nottingham Forest, echipa care in ultmele trei etape a ramas neinvinsa, in ciuda unor dueluri tari, in care a jucat contra lui Brentford (2-1) sau West Brom (2-2). Este foarte bine pentru ca ramane in preajma locurilor de play-off, ea avand acum 47 de puncte, datorita carora se afla pe pozitia a noua, la sase puncte in spatele ultimului loc care ii asigura calificarea in fazele superioare, avand si un meci in plus fata de rivala. Mai mult decat atat, jocul pe terenul propriu a adus satisfactii, castigand trei din ultimele patru intalniri pe care le-a avut pe “City Ground”, insa mereu a reusit sa se inscrie in poarta lui Costel Pantilimon.

Derby nu a avut curajul sa se ridice la acelasi nivel cu adversara pe care a avut-o in etapa trecuta si acest lucru s-a vzut pe tabela, a pierdut cu 0-1 in fata celor de la Millwall, cu atat mai mult cu cat a jucat pe terenul propriu. Astfel, diferenta ditnre ea si ultima formatie care se afla pe loc de play-off este acum de doua lungimi, Derby ocupand pozitia a saptea, cu 51 de puncte. Ce e drept, aceste probleme au continuat sa fie mereu prezente in deplasare, acolo unde are o singura victorie in ultimele cinci etape, infruntari in care de cele mai multe ori echilibrul a fost cuvantul de ordine. Imi place sa cred ca inca ramane o echipa agresiva, acum avand nevoie disperata sa reintre pe loc de play-off, acesta fiind obiectivul principal.

Obligativitatea de a castiga ma astept sa le faca pe cele doua echipe sa-si ofere cele mai bune 90 de miunte din ultima luna, perioada care a fost una in care rezultatele au alternat.  Contrar ceea ce s-a intamplat in tur, atunci cand a fost 0-0, acum cred ca lucrurile or sa fie mult mai disputate, in care ambele sa inscrie cel putin un gol.

Pronosticul nostru pentru Nottingham vs Derby: ambele marcheaza, cota 1.68 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal