Connect with us

Fotbal

Ponturi fotbal Nottingham vs Leeds – Championship – 01.01.2019

Marti, 1 ianuarie, de la ora 17:00, pe “City Ground” din Nottingham, avem ponturi fotbal Nottingham vs Leeds, poate cel mai tare meci al rundei cu numarul 26.

Nottingham Forrest a devenit o atractie pentru romani dupa ce Costel Pantilimon a inceput sa apere acolo si pot spune ca o face destul de bine, cu toate ca echipa sa nu trece prin cele mai bune momente. “Padurarii” au avut o luna decembrie de cosmar, in ultimele cinci etape au evoluat mult prea slab pentru a putea castiga, inregistrand in tot acest interval trei infrangeri fara gol primit, de fiecare data a fost 0-1, cat si doua rezultate de egalitate. De altfel, echilibrul o defineste cel mai bine pe Nottingham Forrest, asta pentru ca se afla pe locul 10, cu 36 de puncte, dar are cele mai multe rezultate de egalitate inregistrate pana acum, 12, alte opt meciuri au fost victorii si in cinci randuri a pierdut.

Leeds United a fost repede adusa cu picioare pe pamant de catre Hull City, asta dupa ce a jucat pe terenul propriu, iar acolo a pierdut cu 0-2, fiind pentru a patra oara in actuala stagiune cand se intampla acest lucru. Cel mai important este ca nici Norwich nu s-a prezentat mai bine, iar “albii” raman in continuare pe prima pozitie, avand 51 de puncte si trei lungimi avans in clasament. Acum, faptul ca urmeaza o noua deplasare nu o sperie absolut deloc, Leeds United in decursul celor 12 astfel de intalniri pe langa faptul ca a luat cele mai multe puncte, are si o medie buna de goluri inscrise, cel putin un gol a reusit sa inscrie de fiecare data, chiar si atunci cand a pierdut.

O marcatoare aproape constanta, Leeds United are avantajul de a juca in deplasare, unde presiunea propriilor suporteri dispare si cred ca asa cum s-a intamplat in fiecare asemenea duel, astept sa inscrie cel putin un gol. IN acelasi timp, Nottingham Forrest este si ea o echipa care stie bine ca acasa sa-si trateze jocurile si sa puna problema, astfel, sunt sanse bune sa vedem un deznomdamant precum a fost si cel din tur, cand tabela a aratat 1-1.

Pronostic ponturi fotbal Nottingham vs Leeds: ambele marcheaza, cota 1.70 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal