Connect with us

Euro 2020

Ponturi fotbal Olanda vs Belarus – Preliminarii Euro 2020

Ponturi fotbal Olanda vs Belarus: Grupa C ne aduce joi seara duelul Olanda vs Belarus, o partida programata sa inceapa de la ora 21:45, pe “De Kuip”. Cele doua echipe vor mai avea adversare pe nationalele similare ale Germaniei, Estoniei si Irlandei de Nord.

Olanda ne-a obisnuit cu performanta, tara care a dat jucatori importanti fotbalului mondial a ratat prezenta la ultimele doua turnee majore. Totul a fost pus pe seama unor adversari mai buni  si a schimbului de generatii, dar cred ca acum s-a ajuns la o formula ideala. Recent s-a vandut Frenkie de Jong pe aproximativ 80 de milioane de euro, acesta fiind deja parte importanta a nationalei, cu toate ca are abia 19 ani.

Aceasta generatie are deja oportunitatea de a se califica la Campionatul European, asta pentru ca urmeaza sa joace barajul de calificare la Campionatul European. Olanda a luat locul 1 in Grupa 1 a Uefa Nations League (Divizia A), pe 6 iunie va evolua contra Angliei.

Echipa probabila: Cillessen – Dumfries, Dijk, Ligt, Blind – Roon, Jong, Wijnaldum – Bergwijn, Depay, Babel

Ponturi fotbal Olanda vs Belarus

De partea cealalta, Belarus are o misiunea foarte grea, aceasta reprezinta o nationala mica, incapabila sa lupte cu granzii europeni sau mondiali. Avantajul echipei este ca a terminat pe locul 1 in Grupa 2 din Divizia D a Uefa Nations League, dar acolo a avut adversari modesti: Luxemburg, San Marino si Moldova.

Totodata are probleme cu formatiile de nivelul Olandei, in ultimii doi ani a pierdut cu Franta (1-2) pana si cu Olanda (1-3), in grupa preliminara pentru Cupa Mondiala din 2018. Singurele echipe pe care le-a invins jucand in deplasare si au fost de un nivel acceptabil au fost Irlanda si Slovacia, dar lucrul asta s-a intamplat in urma cu peste trei ani.

Echipa probabila: Chichkan – Shitov, Martynovich, Sivakov, Polyakov – Savitski, Maevski, Dragun, Hle, Stasevich – Saroka

In toate meciurile pe care Belarus le-a avut in Olanda a pierdut de fiecare data destul de usor. Ele au fost adversare si in campania pentru Cupa Mondiala din 2018, atunci Olanda s-a impus cu 7-2 la general. Cred ca diferenta sunt destul de clare, drept pentru care dau incredere diferenta de valoare si a entuziasmului gazdelor, pentru ca se impune la scor.

Ponturi fotbal Olanda vs Belarus: gazdele castiga la handicap, cota 1.41 la Unibet

More in Euro 2020