Connect with us

Alte campionate

Ponturi fotbal Orlando City vs Vancouver Whitecaps – MLS

Ponturi fotbal Orlando City vs Vancouver Whitecaps: sambata, 20 aprilie, de la ora 22:00, pe “Orlando City Stadium” se va desfasura duelul Orlando City vs Vancouver Whitecaps.

Spectacolul a fost mereu prezent pe “Orlando City Stadium”

In editia trecuta de campionat, Orlando a inceput la fel de spectaculos, dar a sfarsit printr-o serie de multe infrangeri consecutive si n-a prins playoff-ul. In prezent, dupa sapte meciuri jucate, se afla pe locul 6 in Conferinta de Est, cu opt puncte. Totusi, in etapa trecuta a pierdut cu 1-2 in fata celor de la Real Salt Lake, intr-un duel in care Nani a marcat unicul gol al ei.

Daca ceva a functionat perfect pentru ea, Orlando City a stiut sa faca spectaculoase toate duelurile. In special pe cele avute acasa. Acolo, toate meciurile avute pana acum, in acest sezon, s-au incheiat cu cel putin trei modificari de scor. Cinci din cele sapte etape s-au incheiat de asa maniera, facand-o pe Orlando una dintre cele mai spectaculoase.

  • Echipa probabila: Rowe – O’Neill, Sane, Jansson – Ruan, Mendez, Johnson, Moutinho – Kljestan – Akindele, Nani

Vine dupa prima victorie stagionala

Asa de curajos a inceput sezonul, fiind nevoie de sapte meciuri pentru ca Whitecaps sa se bucure de primul succes stagional. A venit in etapa trecuta, atunci cand a trecut cu 1-0 de actualul lider al Vestului, Los Angeles FC. A jucat acasa si asta a avut un rol important, cunoscut fiind acest aspect in ceea ce o priveste.

Vancouver se afla pe locul 9 in Conferinta de Vest, cu cinci puncte, patru mai putine decat ultimul loc ce se afla pe pozitia de playoff. Totusi, urmeaza sa joace din nou pe teren strain, iar acolo a avut o prezenta timida. A avut un egal si doua infrangeri, meciuri in care a luat cel putin un gol de fiecare data.

  • Echipa probabila: Crepeau – Nerwinski, Henry, Godoy, Adnan – Teibert, Erice, In-Beom – Venuto, Reyna, Giro

Trei din cele patru dueluri directe au fost spectaculoase, marcandu-se de ambele parti si cel putin trei goluri pana la final. Poate ca inceputul de sezon este mai slab pentru Whitecaps si nu o sa poata sustine acest ritm, insa Orlando nu cred ca o sa o ierte. Joaca bine acasa, curajos, astfel ca astept din partea sa obtina din nou trei puncte vitale.

Ponturi fotbal Orlando City vs Vancouver Whitecaps: gazdele castiga, cota 1.60 la Unibet

CITESTE SI

More in Alte campionate