Connect with us

Alte campionate

Ponturi fotbal Oxford United vs Charlton – League One

Ponturi fotbal Oxford United vs Charton: vineri, 19 aprilie 2019, de la ora 15:00, pe “Kassam Stadium” se va disputa Oxford United vs Charlton. Este un joc care face parte din etapa cu numarul 43 din League One.

Serie buna a celor de la United

Oxford a reusit in ultimele noua runde sa aiba parte de un bilant pozitiv. In toate aceste dispute a reusit sa castige de sase ori, in doua dintre randuri a incheiat la egalitate si un singur meci l-a pierdut. In etapa trecuta a avut un meci usor, dar in ciuda adversarului accesibil pe care l-a avut, aceasta a remizat, 0-0 a aratat tabela disputei cu Wimbledon.

Datorita cifrelor bune pe care le-a avut, aceasta se afla in momentul de fata pe locul 12, cu 53 de puncte. Sunt suficiente pentru a nu-si mai face griji asupra locului sau in League One. Etape bune si-a pus problema ca ar putea retrograda, unde s-a aflat si pe penultimul loc.

  • Echipa probabila: Eastwood – Long, Dickie, Nelson, Ruffels – Henry, Brannagan, Mousinho – Whyte, Sinclair, Garbutt

Poate promova direct

Charlton Athletic este una dintre cele cinci formatii care lupta pentru un loc de promovare directa. In prezent se afla pe locul 5, cu 79 de puncte, cu trei lungimi mai putine decat Barnsley, echipa de pe locul secund. Vine dupa un meci dificil, aceasta a reusit in etapa trecuta sa treaca cu brio de Luton Town, liderul League One. A invins-o cu 3-1 pe aceasta, beneficiind atunci de aportul de gazda pe care l-a avut. Pe de alta parte, a fost a patra victorie consecutiva si a 11-a etapa la rand in care nu pierde.

Situatia si in deplasare este una roza, a reusit in ultimele cinci astfel de intalniri sa evite esecul, bifand trei victori si doua remize.

  • Echipa probabila: Phillips – Solly, Bauer, Sarr, Purrington – Williams, Bielik, Cullen – Aribo – Vertokele, Taylor

Potential exista din partea ambelor echipe, in tur a fost 1-1. A fost a patra partida directa in care ambele au reusit sa inscrie. In conditiile actuala, in care singura miza este pentru oaspeti, probabil ca acestia vor incerca sa puna stapanire pe joc si sa obtina cel putin un punct. Totusi, Charlton este o echipa care a pierdut o singura data in 2019.

Ponturi fotbal Oxford United vs Charton: X2, cota 1.46 la Unibet 

CITESTE SI

More in Alte campionate