Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Alte campionate

Ponturi fotbal Oxford United vs Doncaster – League One

Ponturi fotbal Oxford United vs Doncaster: sambata este ziua cand au loc meciurile rundei cu numarul 45 din League One, iar Oxford United vs Doncaster este unul dintre ele.

Forma buna pentru United

Oxford a reusit in etapa trecuta sa produca o noua surpriza. A dispus cu 3-2 contra celor de la Shrewsbury, intr-un joc disputat pe teren strain. Astfel, a ajuns la opt etape consecutive in care a reusit sa ramana neinvinsa. In tot acest timp a reusit sase victorii si un rezultat de egalitate. Cu toate acestea, matematic nu mai are sanse de a prinde playoff-ul, este la zece lungimi distanta de acel obiectiv.

Dincolo de aceste lucru, a inceput sa inscrie cu regularitate. Are cel putin un gol inscris in sase din ultimele sapte etape. Evolutiile constante au fost si pe teren propriu, locul unde in ulimele cinci astfel de intalniri a strans patru victorii si o remiza.

  • Echipa probabila: Eastwood – Long, Dickie, Nelson, Garbutt – Henry, Brannagan, Carruthers – Whyte, Mackie, Graham

A pierdut teren

Starea celor de la Doncaster nu este una tocmai buna. Inca nu stie daca matematic se poate califica in playoff, pentru ca ocupa locul 6, cu 69 de puncte. Sunt trei lungimi pe care le are avans fata de echipa de sub linia playoff-ului, Peterborough. Partea buna este ca a inceput sa fie mai categorica pe faza de atac. A reusit ca in ultimele sase dueluri sa inscrie in cinci dintre ele.

Pe de alta parte, in etapa trecuta a pierdut lamentabil, desi a evoluat pe teren propriu. A fost 1-2 in fata lui Accrington, in cea de-a doua infrangere la rand. Probleme are si in deplasare, unde are o singura victorie in ultimele cinci asemenea intalniri.

  • Echipa probabila: Marosi – Blair, Butler, Anderson, Andrew – Whiteman, Kane, Rowe – Coppinger, Marquis, Wilks

Asa cum o arata cifrele, pare un duel in care golurile nu trebuie sa lipseasca. Ma astept sa fie asa si ambele echipe sa isi spuna cuvantul pe faza de atac. Au reusit sa ne arate lucrul acesta si in tur, cand tabela a indicat 2-2. Pe de alta parte, gazdele par ca nu tin cont contra cui joaca, reusind sa obtina rezultate pe masura. Totodata, Doncaster e obligata si ea sa atace, pentru a nu sta cu calificarea pe masa pana in ultima etapa.

Ponturi fotbal Oxford United vs Doncaster: ambele marcheaza, cota 1.62 la Betano

More in Alte campionate