Connect with us

Alte campionate

Ponturi fotbal Palestino vs Audax Italiano – Chile Primera Division

Palestino vs Audax Italiano

Ponturi fotbal Palestino vs Audax Italiano este un duel din cadrul campionatului din Chile, ce se va juca in aceasta seara, cu incepere la ora 22:30, pe Estadio Municipal de La Cisterna.

◘ Palestino este o echipa decenta, ce in sezonul precedent a terminat pe un modest loc 13 in clasamentul campionatului chilian, reusind insa sa castige cupa, asigurandu-si astfel un loc in grupele din Copa Libertadores, acolo unde joaca cu Allianza Lima, River Plate si Internacional, adunand doar un punct dupa doua partide. In campionat, gazdele acestei infruntari se afla pe locul al saselea, dupa sase etape reusind sa stranga sapte puncte, izbutind doua victorii si o remiza, pierzand de doua ori, in aceste partide marcand 10 goluri, primind opt. De mentionat faptul ca trupa lui Ivo Basay si-a castigat categoric cele doua partide de campionat disputate pe teren propriu, invingand Huachipato cu 3-1, dar si Universidat de Conception cu 4-1.

◘ Audax Italiano este una dintre echipele de pluton din Chile, avand in vedere faptul ca in sezonul precedent a terminat doar pe locul al zecelea in clasament, incepand slab si in aceasta stagiune, fiind penultima in clasament, cu doar patru puncte. In cele sase etape de pana acum, echipa lui Juan José Ribera a reusit o singura victorie, remizand o data, suferind patru infrangeri, meciuri in care a punctat de patru ori, incasand nu mai putin de zece goluri. Audax Italiano are probleme in deplasare, avand in vedere faptul ca in ultimele zece jocuri nu a reusit decat doua victorii, cu Cobresal si modesta Barneachea.

Palestino este o echipa ceva mai buna, avantajata de faptul ca joaca acasa, acolo unde se descurca bine, de aceea ne asteptam ca in aceasta infruntare sa isi confirme statutul de favorita si sa obtina cele trei puncte puse in joc.

• Ponturi fotbal Palestino vs Audax Italiano: gazdele castiga -> cota 1.67

CITESTE SI

More in Alte campionate