Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Fotbal

Ponturi fotbal Pandurii Tg. Jiu vs CS Balotesti – Liga 2

Ponturi fotbal Pandurii Tg. Jiu vs CS Balotesti: vineri este etapa in Liga 2, de la ora 11:00, pe “Minerul”, Pandurii Tg Jiu primeste vizita ilfovenilor de la CS Balotesti. Partida face parte din etapa cu numarul 32 din Liga 2.

Retrogradarea gorjenilor pare plauzibila

Pandurii Tg. Jiu continua sa fie intr-un colaps. Echipa nu mai are parte de sustinerea unui sponsor important si asta se vede. Ocupa abia locul 14, cu 34 de puncte, dar este la o lungime distanta de retrogradare. Mai mult decat atat, rezultatele din ultimul timp si programul nu sunt de parte ei.

Are o singura victorie in ultimele zece runde, un 5-2 cu echipa de pe ultimul loc. In etapa trecuta, a condus-o cu 2-0 pe Sportul Snagov, dar a sfarsit prin a pierde. A fost 2-3, cu doua goluri primite in ultimele cinci minute ale partidei de la Snagov. O alta problema pe care Pandurii Tg. Jiu o are este cea cu defensiva. Are primite o multime de goluri, 54, cu patru mai multe decat numarul celor pe care le-a inscris.

CS Balotesti este in Liga a 3-a

Matematic inca mai are sanse de a s salva, dar evolutia echipei pana in momentul de fata lasa mult de dorit. Este pe locul 18, cu 24 de puncte, iar intre ea si primul loc neutru sunt zece lungimi. Mai mult decat atat, vine dupa o serie slaba de jocuri. Vine dupa opt etape consecutive fara succes, meciuri in care esecul a fost cel mai intalnit.

Totus, ilfovenilor par ca le-au priit cele doua jocuri avute pe terenul propriu. Acestia au primit vizita celor de la Sportul Snagov si Luceafarul Oradea, ambele infruntari avand acelasi rezultat, 0-0. Pentru ea a fost a treia partida consecutiva in care nu inscrie, dar nu trebuie sa fim surprinsi, este o echipa care da goluri putine.

Diferenta dintre cele doua echipe nu este atat de mare. Totusi, vorbim despre doua formatii pentru care punctele valoreaza dublu. In contextul acesta ma astept la un joc in care sa se vada foarte bine problemele cu care se confrunta. Balotestiul nu reuseste sa inscrie, iar Pandurii poate specula lucrul acesta, sa obtina un nou succes.

Ponturi fotbal Pandurii Tg. Jiu vs CS Balotesti: gazdele castiga, cota 1.41 la Betano

More in Fotbal