Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Alte campionate

Ponturi fotbal Peterborough vs Sunderland – League One

Ponturi fotbal Peterborough vs Sunderland: luni, 22 aprilie, de la ora 17:00, pe “ABAX Stadium” se va disputa Peterborough vs Sunderland, un duel al rundei 44.

Meciul care ii poate salva sezonul

Peterborough nu are voie sa rateze victoria in acest meci. Stiu ca adversarul nu este unul modeste, dar pare sa aiba atuurile necesare. A reusit in ultimele patru etape sa evite esecul. A inregistrat trei victorii si un rezultat de egalitate. In runda anterioara a fost 1-1 cu Fleetwood, puncte importante pierdute de catre ea.

Se afla pe locul 7, cu 65 de puncte, patru mai putine decat ultimul loc ce duce in playoff. E drept, are un meci mai putin si lucrul asta s-ar putea sa conteze. Totodata, Peterborough nu mai are voie ca acasa sa iroseasca puncte. De asemenea, in jocurile de pe propria arena are trei victorii in ultimele patru.

  • Echipa probabila: Chapman – Naismith, Tafazolli, White, Denton – Maddison, Reed, Woodyard, Dembele – Toney, Tomlin

“Pisicile negre” au nevoie de victorie

Sunderland uimea pe toata lumea cu retrogradarea din sezonul trecut. Un an mai tarziu, este la cateva meciuri de revenirea in Championship. In prezent este pe locul al treilea, cu 83 de puncte, la doua lungimi in spatele lui Barnsley. Chiar daca locul al doilea este cel pe care il vizeaza, aceasta are un meci mai putin.

In etapa trecuta a reusit sa raspunda cu bine unui duel cu Doncaster. A fost un meci in care s-au intalnit doua formatii clasate pe loc de playoff. a profitat de statutul de gazda si s-a impus cu 2-0. A fost cea de-a 22-a victorie stagionala si rezultatul de care avea mare nevoie.

  • Echipa probabila: McLaughlin – Matthews, Baldwin, Flanagan, Oviedo – Cattermole, Leadbitter – Grigg, Honeyman, McGeady – Wyke

Situatia pentru ambele echipe este una critica si zic asta pentru ca victoria le poate salva sezonul. Din acest motiv nu cred ca vor forta, sa joace ofensiv. Mai mult, tind sa merg pe un duel gandit bine de cei doi tehnicieni, cat sa nu primeasca gol. In aceste conditii, un pariu pe cel mult doua reusite sta serios in picioare. Ultimele patru dueluri avute de Peterborough s-au incheiat de asa maniera.

Ponturi fotbal Peterborough vs Sunderland: sub 2.5 goluri, cota 2.07 la Unibet

More in Alte campionate