Connect with us

Fotbal

Ponturi fotbal Petrolul Ploiesti vs Daco-Getica Bucuresti – Liga 2

Ponturi fotbal Petrolul Ploiesti vs Daco-Getica Bucuresti: sambata, 27 aprilie, de la ora 12:00, “Ilie Oana” este stadionul care gazduieste Petrolul Ploiesti vs Daco-Getica Bucuresti. Meciul face parte din runda cu numarul 32 din Liga a 2-a.

“Lupii galbeni” se agata de fiecare meci

Programul echipelor cu care Petrolul se bate pentru promovare pare sa fie la fel de usor ca al lor. Astfel, sansele de promovare par sa scada drastic. Prahovenii se afla pe locul 5, cu 62 de puncte, patru lungimi mai putine decat Universitatea Cluj, echipa de pe locul al treilea. Chiar si in acest conditii, jocul nu este unul care sa convinga.

In etapa trecuta, Gheorghe Multescu&Co. au castigat cu 2-1, dar au suferit mult. Robert Moldoveanu si Sergiu Arnautu au salvat-o pe Petrolul. Aceasta a revenit de la 0-1 la pauza, trecand cu greu de CS Mioveni.

  • De asemenea, desi Sergiu Arnautu este golghetere, Robert Moldoveanu a dat patru goluri in ultimele cinci etape.

Bucurestenii au ocazia sa iaas din zona rosie

Vineri au fost meciuri care par ca o avantajeaza pe Daco-Getica. Aceasta este in cursa de urmarire a echipelor care se afla pe locurile neutre. Formatia antrenata de Marius Baciu se afla pe locul 16, cu 33 de puncte. Moralul este unul ridicat, in etapa trecuta s-a obtinut o victorie importanta. Avand postura de echipa gazda, Daco-Getica a dat lovitura in fata lui FC Arges. Stancu a inscris unicul gol al acelui duel.

Dupa cel de-al doilea succes din 2019, bucurestenii pleaca din nou cu sansa a doua. Acestia au avut reale probleme in fata echipelor din fata. In acest an au pierdut la scor contra unor astfel de echipe. A fost 2-4 in fata Chindiei si 2-6 contra clujenilor de la Universitatea.

  • Adrian Ionut Voicu continua sa fie marcatorul principal al echipei, acesta avand 15 reusite.

Cel mai greu moment pentru Petrolul pare ca se amana. Cu toate ca este echipa favorita, sa nu uitam ca Daco-Getica are nevoie si ea de victorie. Astfel, meciul se anunta mai mult decat interesant si probabil ca oaspetii vor trage cu dintii de un egal. In aceste conditii, un gol inscris de gazde ar fi mai mult decat multumitor, motiv pentru care astept un joc cu putine goluri. in tur, Petrolul s-a impus cu 2-1.

Ponturi fotbal Petrolul Ploiesti vs Daco-Getica Bucuresti: sub 3.5 goluri, cota 1.53 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal