Connect with us

Fotbal

Ponturi fotbal Petrolul Ploiesti vs U. Cluj – Liga 2

Ponturi fotbal Petrolul Ploiesti vs U. Cluj: sambata, de la ora 18:30, ultimul duel programat in aceasta zi si care face din Liga 2 se va juca pe “Ilie Oana, Petrolul Ploiesti vs U. Cluj este duelul.

Petrolul Ploiesti este una dintre cele mai emblematice echipe inca in activitate din fotbalul romanesc. Sunt ambitii mari si tocmai acesta este motivul pentru care si-a schimbat din nou antrenorul si meciul de sambata este primul pentru Gheorghe Multescu pe banca “gazarilor”. Tind sa cred ca lucrurile nu or sa fie deloc usoare, avand in vedere ca “lupii galbeni” ocupa locul 5, cu 53 de puncte, cu patru mai putine decat echipa care se afla pe locul al treilea si care o sa-i fie adversara.

Putea sa fie un singur punct intre ele, dar Petrolul s-a vazut ridiculizata in urma cu o saptamana, atunci cand a suferit al treilea esec al sezonului, 0-3 fiind scorul meciului cu ASU Politehnica Timisoara. Totusi, jucand acasa n-a avut probleme, in decursul celor 13 asemenea dueluri, a obtinut noua victorii si patru rezultate de egalitate, fiind una dintre cele doua echipa care inca n-au cunoscut esecul in aceasta postura.

Ponturi fotbal Petrolul Ploiesti vs U. Cluj

Universitatea Cluj vine motivata sa scoata victoria in meciul de sambata, ardelenii au reusit in 2019 sa evite esecul de fiecare data, drept pentru care a urcat pana pe locul al treilea, unde are 57 de puncte. Este una dintre cele mai de succes formatii si in plan ofensiv, are cel mai bun atac, cu toate ca in etapa trecuta a remizat la zero contra celor de la FC Arges. Ce e drept, intentiile conducerii clubului este de a promova, iar Bogdan Lobont & Adrian Iencsi au toate motivele sa se gandeasca serios la acest lucru, pentru ca intre “sepcile rosii” si prima clasata sunt doua lungimi.

Interesant este ca Universitatea Cluj nu se da inapoi nici cand joaca in deplasare. In ultimele zece asemenea dueluri a reusit sa evite esecul, binfand sapte victorii si alte trei rezultate de egalitate, dar cu atat mai bine cand a dat gol in noua dintre ele.

Schimbarea antrenorului s-ar putea sa aduca un plus Petrolului, dar asa cum s-a vazut si in tur, cand Universitatea Cluj s-a impus cu 3-2, sunt formatii care stiu sa faca spectacol. In conditiile in care ambele dau destul de multe goluri, avand jucatori ce stiu sa iasa in relief si cunoscand inclinatia celor doi tehnicieni spre succes, merg pe un meci cu goluri.

Daca in tur a fost 3-2 pentru Universitatea Cluj, acum consider ca aducerea unui tehnician experimentat la Ploiesti o sa fie de bun augur, iar gazdele vor avea de castigat. Totusi, cu toate ca ma astept ca Petrolul sa castige, inclin sa cred ca si clujenii vor avea un cuvant serios de spus, vorbim despre echipa cu cel mai bun atac.

Ponturi fotbal Petrolul Ploiesti vs U. Cluj: ambele marcheaza, cota 1.75 la Unibet

More in Fotbal