Connect with us

Fotbal

Ponturi fotbal Politehnica Timisoara vs Aerostar Bacau – Liga 2 – 09.03.2019

Sambata, 9 martie, de la ora 15:00, pe “Dan Paltinisanu” din Timisoara, are loc confruntarea Politehnica Timisoara vs Aerostar Bacau, o partida din etapa cu numarul 24.

Sustinuta frenetic de suporteri, Politehnica Timisoara n-a putut produce surpriza in meciul de luni seara si a suferit un nou esec, unul asteptat, 0-1, in disputa contra celor de la Universitatea Cluj. Cert este ca banatenii nu inscriu deloc mult, au cea mai slaba ofensiva pana in acest moment, dar compenseaza printr-o defensiva de fier, Politehnica Timisoara avand cea mai buna aparare de la locul 7 si pana la finalul clasamentului. Totodata este de asteptat sa aia cifre mici, spectacolul nu a fost punctul forte al echipei de pe malul Begai, in ale caror meciuri media de goluri inscrise este de 1.8, ea fiind ultima intr-un clasament al spectacolului.

Aerostar Bacau a avut in acest sezon o schimbare de antrenor, pe banca moldovenilor a fost numit Florin Bratu, fostul selectioner al echipei de tineret a Romaniei. Si cu acesta pe banca jocul a cunoscut o crestere, dar lucrul asta nu o scoate din zona rosie, aceasta ocupand locul 16, cu 23 de puncte, iar daca se respecta acest lucru pana la final, Aerostar Bacau va evolua din cea de-a treia liga valorica. Totusi, este la o lungime in spatele primului loc neutru si are o sansa buna daca va continua sa joace la fel de agresiv pe faza de atac. Desi a luat un singur punct din cele doua meciuri avute in 2019, Aerostar Bacau a izbutit sa inscrie de trei ori in aceste doua confruntari, a fost un 2-3 la Targoviste, cu Chindia, pentru ca la finalul saptamanii trecute sa avem un meci nul, 1-1, acasa, cu Energeticianul.

In tur am avut un meci atipic pentru Politehnica, aceasta s-a impus cu 2-1, dar au trecut multe luni de atunci, lucrurile s-au schimbat in bine pentru Aerostar Bacau. De altfel, in afara de suporteri nu vad alt avantaj pe care formatia timisoreana sa-l aiba, motiv pentru care ma astept sa vad din nou un joc curajos al oaspetilor, care sa aduca cel putin un gol al lor pana la final si n-as ezita sa pariez si pe un gol al batenilor, astfel sa avem, poate, un duel cu repetitie si ambele sa-si faca datoria.

Pronosticul nostru pentru Politehnica Timisoara vs Aerostar Bacau: ambele marcheaza, cota 1.67 la Betano

CITESTE SI

More in Fotbal