Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

Unibet FAN ZONE

FAN ZONE MONDIAL

Freebets, Bonusuri la Pariuri si la Cazino!

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Fotbal

Ponturi fotbal Politehnica Timisoara vs Aerostar Bacau – Liga 2 – 09.03.2019

Sambata, 9 martie, de la ora 15:00, pe “Dan Paltinisanu” din Timisoara, are loc confruntarea Politehnica Timisoara vs Aerostar Bacau, o partida din etapa cu numarul 24.

Sustinuta frenetic de suporteri, Politehnica Timisoara n-a putut produce surpriza in meciul de luni seara si a suferit un nou esec, unul asteptat, 0-1, in disputa contra celor de la Universitatea Cluj. Cert este ca banatenii nu inscriu deloc mult, au cea mai slaba ofensiva pana in acest moment, dar compenseaza printr-o defensiva de fier, Politehnica Timisoara avand cea mai buna aparare de la locul 7 si pana la finalul clasamentului. Totodata este de asteptat sa aia cifre mici, spectacolul nu a fost punctul forte al echipei de pe malul Begai, in ale caror meciuri media de goluri inscrise este de 1.8, ea fiind ultima intr-un clasament al spectacolului.

Aerostar Bacau a avut in acest sezon o schimbare de antrenor, pe banca moldovenilor a fost numit Florin Bratu, fostul selectioner al echipei de tineret a Romaniei. Si cu acesta pe banca jocul a cunoscut o crestere, dar lucrul asta nu o scoate din zona rosie, aceasta ocupand locul 16, cu 23 de puncte, iar daca se respecta acest lucru pana la final, Aerostar Bacau va evolua din cea de-a treia liga valorica. Totusi, este la o lungime in spatele primului loc neutru si are o sansa buna daca va continua sa joace la fel de agresiv pe faza de atac. Desi a luat un singur punct din cele doua meciuri avute in 2019, Aerostar Bacau a izbutit sa inscrie de trei ori in aceste doua confruntari, a fost un 2-3 la Targoviste, cu Chindia, pentru ca la finalul saptamanii trecute sa avem un meci nul, 1-1, acasa, cu Energeticianul.

In tur am avut un meci atipic pentru Politehnica, aceasta s-a impus cu 2-1, dar au trecut multe luni de atunci, lucrurile s-au schimbat in bine pentru Aerostar Bacau. De altfel, in afara de suporteri nu vad alt avantaj pe care formatia timisoreana sa-l aiba, motiv pentru care ma astept sa vad din nou un joc curajos al oaspetilor, care sa aduca cel putin un gol al lor pana la final si n-as ezita sa pariez si pe un gol al batenilor, astfel sa avem, poate, un duel cu repetitie si ambele sa-si faca datoria.

Pronosticul nostru pentru Politehnica Timisoara vs Aerostar Bacau: ambele marcheaza, cota 1.67 la Betano

More in Fotbal