Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Fotbal

Ponturi fotbal Politehnica Timisoara vs Daco-Getica Bucuresti – Liga 2

Ponturi fotbal Politehnica Timisoara vs Daco-Getica Bucuresti este un duel pe care putem sa-l umarim sambata, de la ora 17:00. Meciul se va desfasura in cadrul rundei cu numarul 28 din Liga 2.

ASU tremura serios pentru loc ei de Liga 2

Singura echipa din Timisoara care strange suporterii la stadion, are probleme in a se mentine deasupra liniei rosii. In prezent se afla pe locul 14, cu 30 de puncte, dar este un singur punct intre ea si primul loc ce asgiura prezenta in Liga 3. In etapa trecuta a pierdut din nou, postura de echipa vizitatoare si-a pus serios amprenta.

A fost 0-1 contra celor de la CS Mioveni si ASU Poli a ramas cu o singura victorie in cele sase meciuri din 2019. A fost atunci 3-0, acasa, contra Petrolului Ploiesti, o echipa dornica sa promoveze. De altfel, banatenii au iesit in relief prin faptul ca se apara bine. Au 27 de goluri primite, mai putine decat o parte din echipele care trag la promovare. Totodata, atacul nu-si prea face datoria, este si formatia cu cel mai slab atac.

Ponturi fotbal Politehnica Timisoara vs Daco-Getica Bucuresti

Daco-Getica Bucuresti, o echipa pe cale de dispartiei

Multe voci spun ca daca retrogradeaza in Liga a 3-a, Daco-Getica Bucuresti o sa se inchida. Aceasta se afla pe locul 15, cu 29 de puncte, golaverajul este singurul criteriu de departajare fata de locurile din zona rosie. Si ea este o formatie care are probleme in 2019, in decursul celor sase dueluri avute in tot acest timp, s-a impus o singura data.

In runda anterioara a evluat acasa si n-a stiut cum sa puna problema. 0-0 a indicat tabela contra celor de la Energeticianul, in cea de-a treia partida consecutiva fara succes. Pusa din nou in fata jocului din deplasare, are de ce sa-si faca griji. Daco-Getica Bucuresti in aceasta postura are 11 puncte stranse din 39 maxim posibile.

Fiind colege de clasament, ma astept ca presiunea sa conteze enorm. Ambele sufera destul de mult, in runda anterioara nereusind sa inscrie. ASU Poli stie bine sa se inchida, dar automat sufera cand vine vorba de ofensiva.

Cum gazdele au cel mai slab atac din Liga a 2-a, ma astept ca asta sa conteze, cu atat mai mult cand joaca acasa. In acest context, inclin spre un duel asemanator celui din tur, cand am avut o remiza, 1-1.

Ponturi fotbal Politehnica Timisoara vs Daco-Getica Bucuresti: sub 2.5 goluri, cota 1.75 la Betano

More in Fotbal