Connect with us

Fotbal

Ponturi fotbal Politehnica Timisoara vs Petrolul Ploiesti – Liga 2

Ponturi fotbal Politehnica Timisoara vs Petrolul Ploiesti: duminica seara, de la ora 18:00, pe stadionul “Dan Paltinisanu” se va disputa Politehnica Timisoara vs Petrolul Ploiesti, o infruntare a rundei cu numarul 26 din Liga 2.

Politehnica Timisoara pleaca si acum cu sansa a doua, ea fiind una dintre echipele care sunt angrenate sa evite retrogradarea. Nivelul slab al echipei suporterilor timisoreni s-a vazut in 2019, timp de patru partide nereusind sa castige, bifand doua remize si tot atatea infrangeri. Totodata, atacul este principala problema a celor de la ASU, echipa aflandu-se pe locul 15, cu 27 de puncte, dar are cel mai slab compartiment ofensiv.

Compenseaza prin faptul ca nu multe echipe se pot lauda ca au umilit-o, apararea fiind destul de buna pentru o formatie aflata in postura aceasta. A luat 26 de goluri, in medie un gol la fiecare meci avut, acelasi numar de goluri pe care si Chindia Targoviste (locul 4) le-a primit.

Ponturi fotbal Politehnica Timisoara vs Petrolul Ploiesti

De partea cealalta, Petrolul Ploiesti este una dintre cele mai stabile echipe din toate punctele de vedere. Implicatia financiara o face pe aceasta sa-si permita sa aiba un nucleu de jucatori experimentati, ea aflandu-se si in acest moment pe locul 5, cu 53 de puncte, la cinci lungimi in spatele liderului si tei de Universitatea Cluj, formatia de pe treapta a doua.

Moralul “lupilor galbeni” este cat se poate de ridicat, acestia au reusit in runda precedenta sa obtina un succes, 2-0 contra celor de la Energeticianul. A contat si statutul de gazda, pe “Ilie Oana” nimeni n-a reusit sa o invinga. Totodata, Petrolul merge bine si in deplasare, in ultimele sapte astfel de dueluri a pierdut o singura data, contra Academica Clinceni, scor 1-2.

In tur a fost 2-0 pentru Petrolul Ploiesti, diferenta dintre ele fiind si acum una identica, drept pentru care este scorul la care ma astept sa-l vedem si duminica. ASU Poli n-a dat un randament bun contra echipelor care vor sa promoveze, aspect pe care o sa-l vedem si acum, cum s-a intamplat si in partida din tur.

Ponturi fotbal Politehnica Timisoara vs Petrolul Ploiesti: oaspetii castiga, cota 1.60 la Unibet

More in Fotbal